Vytuň si herní doupě #10 - Avengers, Star Wars, Agony
Novinka Vytuň si herní doupě #10 - Avengers, Star Wars, Agony

Vytuň si herní doupě #10 - Avengers, Star Wars, Agony

Redakce

Redakce

6

Trička, survival horor z pekla, hromada figurek, známá deskovka nebo kostičkové repliky.

Reklama

Vítáme vás u jubilejního desátého dílu jak si vytunit vaše herní doupě. V první řadě bychom vám rádi poděkovali za přízeň. S každým novým dílem vzrůstá počet přečtení a stále více přes naše tipy nakupujete, což Zingu pomáhá v dalším rozvoji. Děkujeme vám!

Dnes potěšíme fanoušky dvou filmů, příznivce survival hororu, milovníky deskovek a nezapomeneme ani na figurky. Tak pojďme na to.

Líbili se vám noví Avengers? Tak to si pořiďte hezké oblečení, v němž budete vypadat stylově. Máme pro vás dvě trička. Černé The Hardest Choice tričko připomíná mnoho obtížných rozhodnutí, která ve filmu Avengers: Infinity War musel Thanos udělat, zatímco s tričkem Infinity War budete všude sebou nosit celou partu Avengers.

Chystáte se na premiéru Hana Sola? Vyražte na ní stylově v tričku Good Feeling s modifikovanou známou hláškou z Hvězdných válek nebo v tričku Wookie s jednou z nejikoničtějších postav toho universa. Ano, jde o věrného parťáka Žvejkala.

Trička máme ve velikosti L, M, S a XL za 399 Kč.

Potěšit můžete i svou drahou polovičku nebo třeba ségru. Tričko Good Feeling je totiž k dostání i v dámském provedení ve velikostech L, M a S, a také za 399 Kč.

Teď něco herního. 29. května na PC, PlayStation 4 a Xbox One vychází zajímavý psychologický survival horor Agony. Vývojáři z Polska, kteří v minulosti pracovali v CD Projektu RED (Zaklínač) nebo Ubisoftu, nás vezmou do hlubin pekla, kde se vžijeme do týrané a umučené duše bez jakékoliv vzpomínky na minulost. Extrémní podmínky máte šanci přežít jen díky schopnosti ovládat ostatní nešťastníky na své cestě a dokonce můžete ovládnout i jednodušší démony. Agony je krvavá, nekorektní, kontroverzní hororová FPS, která vám nedá spát.

Je čas na figurky. Jako první vybíráme figurky ze série Funko POP! Za 399 Kč si můžete koupit jednu z figurek z populárního Zaklínače. Vybrat si můžete sympatickou Ciri, nebezpečného Eredina, vtipného a zároveň drsného Geralta nebo úchvatnou Triss. Z kolekce Funko POP! máme za stejnou cenu ještě figurky z League od Legends, konkrétně Ashe, Brauma či Jinx.

Když už jsme u těch figurek, tak vám představujeme nového Cable Guye. Crash Bandicoot, Darth Vader, Hulk a Vault Boy mezi sebou přivítali Sonica. Jak jsme vás již informovali, Cable Guy je navrhnutý k držení DualShocku, Xbox One ovladače nebo mobilního telefonu. Dodávaný je v balení společně s třímetrovým MicroUSB kabelem a redukcí na Lighting.

Vytuň si herní doupě #10 - Avengers, Star Wars, Agony

Dostáváme se k deskovce. Vybrali jsme pro vás takovou, kterou zná asi každý. Jumanji je pro ty, kteří hledají cestu k opuštění tohoto světa. A upozorňujeme, že hru nedoporučujeme začít, pokud jí nemáte v plánu dokončit! Kromě hrací desky získáte 4 figurky hráčů, figurku nosorožce, přesýpací hodiny, dvě číselné kostky, 4 kostky záchrany, 30 karet nebezpečí v angličtině, dekodér a pravidla v angličtině. Deskovka je určena pro dva až čtyři hráče a doporučený věk je 8+.

Vytuň si herní doupě #10 - Avengers, Star Wars, Agony

Kdo by neznal jednu z nejznámějších kurýrních služeb v celém vesmíru a jejich ikonickou loď? Pořiďte si tento krásný model lodi společnosti Planet Express ze seriálu Futurama i na váš stůl. Téměř jistě vám každý den přinese dobrou zprávu. Loď je cca 12 cm dlouhá. A nebojte, cena není nikterak vysoká, pouhých 299 Kč. To byste neřekli, co?

Vytuň si herní doupě #10 - Avengers, Star Wars, Agony

Dnešní tipy uzavřeme plastovou replikou meče a krumpáče ze hry Minecraft. Obě repliky jsou vhodné jako doplněk pařanského doupěte každého fanouška tohoto kostičkového fenoménu.

Vybrali jste si? Mějte se krásně a za týden na viděnou.

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama