Vytuň si herní doupě #11 - zástěry a chňapky nebo Deadpool?
Novinka Vytuň si herní doupě #11 - zástěry a chňapky nebo Deadpool?

Vytuň si herní doupě #11 - zástěry a chňapky nebo Deadpool?

Redakce

Redakce

Batman, Game of Thrones a Star Wars. Dále figurky Deadpool, Overwatch a něco zajímavého z Valkyria Chronicles 4.

Reklama

Krásné počasí, práce na zahrádce, hlídání dětí a grilovačka na odreagování. Někteří z vás to jistě znají a zajisté omluví zpoždění tipů na vytunění vašeho herního doupěte. Nakonec jsme to ale stihli a servírujeme vám po jedenácté v řadě speciální článek s věcmi a předměty pro váš herní kutloch. Dnes jsme vybrali několik zajímavostí, které se mohou hodit vám, případně s nimi můžete potěšit hráče/hráčku ze svého okolí.

Přednost má něžné pohlaví. Gentlemani ještě naštěstí nevymřeli a vy můžete svou drahou polovičku zapálenou do her nebo sestru, mamku či babičku potěšit netradiční zástěrou a chňapkou. Vybírat budete ze zástěry a chňapky s logem Batmana, Game of Thrones (Lannister, Stark nebo Targaryen) a BB-8 ze Star Wars. Nejlépe uděláte, když se podíváte na video níže, kde vám slečna z brněnského obchodu Xzone.cz všechny zástěry s chňapkami předvede.

Pokračujeme figurkami. Na první pohled vypadají velmi dobře a jeden by řekl, že budou stát majlant. Opak je pravdou. Jednou z nových a oblíbených postav (kromě Petera, ten je jednoznačně nejoblíbenější) v druhém díle filmu Deadpool byl Cable. A právě ten je v rámci této dvojfigurky společně s Deadpoolem v bojové scéně právě z filmu! Stojí pouhých 649 Kč. Fanoušky Deadpoola potěší ještě figurka s nejúžasnějším stvořením na světě - jednorožcem. Právě jeho nákloností se Deadpool nikdy netajil. A najevo to dává i tato figurka z řady Q-Fig, kdy si Deadpool dělá #unicornselfie. Tři jednorožci a Deadpool stojí na krásném červeném koberci a je myšleno i na takové detaily jako na vykreslení samotné fotky na telefonu. A cena? 449 Kč. To jde ne?

Pokračujeme dalšími figurky z řad Funko POP! Ty jsme vám představili již minule. Dnes pro vás máme další. Konkrétně postavičky z Overwatch od Blizzardu - Lucio, McCree, Symmetra a Widowmaker. Každá je za 399 Kč a má 10 cm.

Na závěr jsme si nechali hru Valkyria Chronicles 4, která vyjde na konzole PlayStation 4 a Xbox One. Kromě standardní edice si jistě zamilujete Memoirs from Battle Premium Edition, jež je vyrobena v omezeném množství. Přesto nestojí moc, nedáte za ní pět tisíc, ale 2499 Kč a dostane hru, sběratelský box, 100 stránkový artbook v podobě zápisníku velitele Squad E Clauda Wallace, model "Hafen" tanku z vinylu v zasněžené krajině a DLC přidávající 2 vedlejší mise, v nichž se vyskytuje oblíbená Squad 7 z původní Valkyria Chronicles (A United Front Witch Squad 7 a Advance Ops).

Vytuň si herní doupě #11 - zástěry a chňapky nebo Deadpool?

Vybrali jste si? Mějte se krásně a za týden na viděnou.

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama