Vytuň si herní doupě #12 - figurky, kam se podíváš
Novinka Vytuň si herní doupě #12 - figurky, kam se podíváš

Vytuň si herní doupě #12 - figurky, kam se podíváš

Redakce

Redakce

Vinylový Big Daddy, Batman se koupe s kachničkou, malá Lara Croft, luxusní Dragonborn, nezapomínáme na pitný režim.

Reklama

V našich tipech na vytunění herního doupěte jsme vám za necelé dva měsíce představili spoustu zajímavých předmětů, her a deskovek. Součástí článku je velmi často nějaká pěkná figurka. Dnešní tipy věnujeme právě jim.

Začneme krásnou vinylovou figurkou Big Daddyho z BioShocku. Figurka má cca 10 cm a je oficiálně licencovaná. Pokud se vám nechce moc utrácet a zároveň chcete mít na stole nebo v poličce něco pěkného, tak Big Daddy tohle splní. Stojí totiž jen 399 Kč. Nebo máte rádi archeoložku Laru Croft? K oslavám dvacátého výročí Tomb Raider byla na trh uvedena malá figurka této ikonické hrdinky, jež hledá poklady, rozlouskne zapeklité hádanky a k tomu si poradí s nebezpečnými nepřáteli.

Tohle je vážně bomba. Věděli jste, že se známý gothamský playboy Bruce Wayne (pro některé známý jako Batman) koupe s touto stylovou kachničkou i dnes ve své dospělosti?! Samozřejmě si děláme srandu, ale tuhle kachničku, třeba pro vaše děti do vany, máme za 199 Kč.

Vytuň si herní doupě #12 - figurky, kam se podíváš

Dorazil další Cable Guy, tentokrát známý mluvka Groot ze Strážců Galaxie nebo Avengers: Infinity War. Figurka je navržena k držení DualShocku, Xbox One ovladače nebo mobilního telefonu. Dodávaný je v balení společně s 3 metrovým MicroUSB kabelem a redukcí na Lighting. Pořídit si ale můžete i ježka Sonica, zeleného Hulka, Vault Boye z Falloutu, Stormtroopera, Crashe, Darth Vadera nebo Ghosta z Call of Duty.

Vytuň si herní doupě #12 - figurky, kam se podíváš

Během teplého počasí nesmíme zapomínat na pitný režim, i u počítače a konzolí. Napít se můžete stylově z oficiálně licencované sklenice s logem série God of War. Objem je cca 450 ml a sklenice je vhodná do myčky. Nenaštvete tak ani svou drahou polovičku.

Vytuň si herní doupě #12 - figurky, kam se podíváš

Dnešní tipy uzavřeme luxusní figurkou Dragonborna z The Elder Scrolls V: Skyrim, která byla zařazena do předobjednávek, na trh dorazí v listopadu. Figurka Dragonborna je vysoce detailní a zabalená ve sběratelské dekorativní krabičce. S odhodláním v očích je připraven na nebezpečí, které může přijít s pevným úchopem meče a štítu.

Vytuň si herní doupě #12 - figurky, kam se podíváš

Vybrali jste si? Mějte se krásně a za týden na viděnou.

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama