Vytuň si herní doupě #13 - Red Dead Redemption 2
Novinka Vytuň si herní doupě #13 - Red Dead Redemption 2

Vytuň si herní doupě #13 - Red Dead Redemption 2

Redakce

Redakce

Očekávaná westernová akce, figurky, průvodce temnotou nebo Battle Royale tričko a stylová taška.

Reklama

Než vypukne šílenství z výstavy E3, přinášíme vám naše pravidelné tipy na vytunění vašeho herního doupěte. Minule jsme se zaměřili především na figurky všech velikostí, které jsou u vás, čtenářů Zingu, velmi populární. Ani dnes je neopomeneme, ale to až za chvilku.

Nejprve se vrhneme na očekávanou westernovou akci Red Dead Redemption 2 od Rockstaru. Ta láká na otevřený svět, který nás seznámí s příběhem 11 let před prvním dílem. Budeme svědky konce velké éry Divokého západu. Muži zákona doslova loví zbytky psaneckých gangů. Ti, kteří se nevzdají, pocítí pach nelítostné smrti. Po zpackané loupeži v městečku Blackwater na západě země, je Arthur Morgan a jeho gang Van der Linde nucen uprchnout co nejdál to půjde. V patách jim však jsou federální agenti a ti nejlepší lovci odměn v celé Severní Americe. Gang musí krást a bojovat vstříc peripetiím, jež je čekají na cestě po srdci Ameriky. Kvůli rozbrojům a neshodám v samotném gangu, si Arthur musí vybrat mezi svými vlastními ideály a loajalitou vůči parťákům v boji, kteří mu pomohli vzchopit se. Všichni mají ovšem stejný cíl, přežít.

Vytuň si herní doupě #13 - Red Dead Redemption 2

Zní to opravdu lákavě a my se už nemůžeme dočkat, až si Red Dead Redemption 2 zahrajeme. Pokud to máte stejně, tak na Xzone.cz a GameExpres.sk pro vás máme nejen standardní edici, ale rovněž speciální edici se speciálním přebalem krabičky, mapou herního světa a exkluzivním příběhovým DLC obsahem.

Pokračujeme oficiálním průvodcem remasterované klasiky Dark Souls. Tato kniha přináší do rodiny průvodců her Dark Souls vše, co jste o světě Lordranu chtěli vědět hezky na jednom místě. Všechny části původního průvodce jsou rozšířeny a využívají tak toho, že autoři strávili v původní hře tisíce hodin od jejího původního vydání.

Vytuň si herní doupě #13 - Red Dead Redemption 2

Následují nové Q-Fig figurky. Před časem jsme vám představili Deadpoola nebo loď Planet Express. Dnes pro vás máme Harley Quinn a Jokera z Batmana a Rocketa a Groota z předaleké galaxie, respektive ze Strážců galaxie. Figurky jsou cenově dostupné a na stole nebo v poličce udělají spoustu parády.

Battle Royale sem, Battle Royale tam. Spousta lidí na tenhle nový styl nadává, ale najdou se pochopitelně i tací, kteří milují PlayerUnknown's Battlegrounds, Fortnite Battle Royale nebo jinou hru a zároveň se těší, až vyjdou další. Věděli jste, že Battle Royale bude i v Battlefieldu V či Call of Duty: Black Ops 4? I DICE s Treyarch se snaží naskočit do vlaku popularity tohoto survivalu a vy můžete společně s nimi. Jak? No přece stylovým, originální tričkem se znakem na hrudi. Tričko je vyrobeno z kvalitní, předražené bavlny a stojí 449 Kč ve velikostech L, M, S, XL a XXL.

Vytuň si herní doupě #13 - Red Dead Redemption 2

Když už jsme u těch věcí, tak se vám jistě bude hodit herní Xzone taška na nákupy či na pláž. Uděláte s ní pořádnou parádu. Nekupujte ošklivé igelitky :-)

Vybrali jste si? Mějte se krásně a za týden na viděnou.

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama