Vytuň si herní doupě #14 - E3, figurka z Řecka a trička
Novinka Vytuň si herní doupě #14 - E3, figurka z Řecka a trička

Vytuň si herní doupě #14 - E3, figurka z Řecka a trička

Redakce

Redakce

Spousta skvělých her na hlavní platformy, trička I Am a Bush a Crash Bandicoot…

Reklama

Panečku, to byla E3. Po největším herním svátku s přívalem velkého množství novinek - nebudeme raději počítat - jsme si potřebovali odpočinout a přesunuli jsme tradiční víkendové Vytuň si herní doupě na úterní odpoledne. Věříme, že nám to prominete. Další díly budou vycházet již tradičně o víkendu, nejčastěji v sobotu. Teď už pojďme na dnešní zajímavosti.

Dnešní tipy na vytunění vašeho herního doupěte jsme se rozhodli věnovat hrám. Konkrétně novinkám, které byly minulý týden v Los Angeles představeny, případně detailněji odhaleny. Začneme survival thrillerem The Last of Us: Part II, který jsme mohli konečně vidět v pohybu. Ano, stálo to za to, stejně jako další hry od Naughty Dog a už se nemůžeme dočkat, až tahle pecka na PlayStation 4 vyjde. Datum vydání bohužel neznáme, ale letos to s největší pravděpodobností nebude.

Ze stáje Sony vybíráme ještě výlet do feudálního Japonska v Ghost of Tsushima od autorů série inFamous. Fanoušci Assassin's Creed dlouhou dobu volají po Japonsku, Ubisoft neposlouchá, a tak se o slovo přihlásila PS4. Zapomenout nemůžeme ani na tajemný Death Stranding od Hidea Kojimy (ukázka byla pěkná, ale stejně o hře víme prd), zombie akci Days Gone a pochopitelně na pavoučího ochránce New Yorku, Spider-Mana.

Microsoft se nenechal zahanbit. Pro Xbox One chystá zbrusu nový díl střílečky Gears of War, který se zaměří na legendárního Marcuse Fenixe. Podíváme se zpět na planetu Sera, kde musíme porazit Locusty. To Crackdown 3 bude městkou akcí v šíleném stylu, se spoustou výbuchů a všelijakých potvor. Nejvíc nás ale uchvátilo pokračování populární sci-fi střílečky Halo s podtitulem Infinite. V šestém díle ságy o Master Chiefovi se hlavní hrdina pokusí zabránit vzpouře Cortany. Když budeme brát, o které hře víme nejvíce informací, tak jsou to arkádovější závody Forza Horizon 4, které jsou zasazené do Velké Británie a nabídnou střídání ročních období. Navíc dorazí na trh na začátku října letošního roku s českými titulky.

U Nintenda nejvíce zapůsobil nový Super Smash Bros s podtitulem Ultimate, který přinese jedinečnou kolekci všech postav, které se v historii série objevily, včetně jejich levelů a hudby z jejich sérií. Jednoduše můžeme říci, že se jedná o největší videoherní crossover v historii. Hra nabídne lokální i online multiplayer a samozřejmě podporu všech herních módů konzole Nintendo Switch. Zmínit se ale hodí i Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, FIFA 19, Mario Tennis Aces či noví Pokémoni.

Exkluzivit bylo už dost. Fallout 76 od Bethesdy si zahrají všichni, stejně tak Battlefield V, Anthem od BioWare, mrazivé a radioaktivní Metro: Exodus, The Division 2, Shadow of the Tomb Raider, RAGE 2, Hitman 2, Cyberpunk 2077 od tvůrců Zaklínače, Just Cause 4, DOOM: Eternal nebo Wolfenstein: Youngblood.

Tak to vidíte, nových her je spousta, a to jsme zmínili jen některé z nich. Více jich naleznete na Xzone.cz ve speciální sekci s přehledným výpisem.

Dostáváme se k tričkám. Nejprve si ukážeme nové tričko z dílny Xzone.cz, I Am a Bush - Ne, já fakt nekempím. Proč střílíš do toho keře? Aaaa... game over. Kdo říká, že se nikdy neschovával v křoví, schovává se do teď! Koupíte ho ve velikostech L, M, S, XL a XXL za 449 Kč.

Vytuň si herní doupě #14 - E3, figurka z Řecka a trička

Fanoušci Crashe Bandicoota zase ocení tričko Aku Aku ve velikosti L a S za 499 Kč. Když už jsme u této legendární postavičky, tak se nezapomeňte podívat do katalogu hry, kde naleznete různé edice pro PC, PS4, Xbox One i Switch, stejně tak roztomilé figurky, hrnečky, klíčenky, peněženku a plyšáka.

Co by to bylo za tipy, kdyby chyběla figurka. Protentokrát jsme vybrali novinku v předobjednávce, která je určena pro fanoušky čerstvě představeného Assassins Creed: Odyssey. Jde o figurku hlavního hrdiny. Vybrat si můžete Alexiose nebo Kassandru.

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama