Vytuň si herní doupě #15 - Velký výprodej
Novinka Vytuň si herní doupě #15 - Velký výprodej

Vytuň si herní doupě #15 - Velký výprodej

Redakce

Redakce

Spousta triček, nové figurky nebo sběratelská edice japonského akčního RPG.

Reklama

Máte rádi slevy? Chtěli jste si koupit pěkné tričko, kšiltovku nebo klíčenku, ale rozmysleli jste si to kvůli ceně? Tak to pro vás máme dobrou zprávu. Spousta věcí je teď ve slevě a my vám některé z nich představíme v našich tipech na vytunění vašeho herního doupěte.

Začneme tričky pro fanoušky Warhammeru. Obléct se můžete do trička Warhammer Fantasy Battles - Dwarf, Warhammer 40.000 - Ultramarines Armour, Warhammer 40.000 - Blood Angels Armour a Warhammer 40.000 - Astra Militarum Armour. Máte raději Hvězdné války? Co takhle tričko s Yodou, věrným parťákem Žvejkalem, helmou ikonického Stormtroopera na černém či bílém pozadí nebo s Hanem Solem? Stále jste si nevybrali? Ještě pro vás máme trochu modifikovanou známou hlášku z Hvězdných válek - Good Feeling - v pánském a dámském provedení, vzpomínku na Elitní stráž a tričko s AT-AT.

Ještě se vám z triček netočí hlava? To je dobře! Pokračujeme oblíbeným Pikachu z Pokémonů, stylovým tričkem v barvách Lincolnovy vojenské bundy z Mafie 3, Grootem ze Strážců Galaxie až po trička Avengers - The Hardest Choice, Sinister (i v dámském), Infinity War, dámské Infinity Glove, Hulk Smash a Heroes Icon.

Teď už opravdu poslední tričko. S hlavním hrdinou z filmu Assassins Creed, který provádí všem dobře známý skok víry, navážeme na kšiltovku Assassins Creed s parádním industriálním logem ze Syndicate, Han Solo klíčenku, klíčenku Mafie 3 s autem a slevy uzavřeme štítem Kapitána Ameriky. Vše naleznete zde.

Příznivci japonských akčních RPG titulů by si neměli nechat ujít sběratelskou edici Code Vein. V předprodeji je posledních několik kusů ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One. Sběratelská edice kromě hry obsahuje sběratelský box, Mia Karsten figurku, digitální soundtrack, digitální artbook a DLC Insatiable Bloodthirst.

Vytuň si herní doupě #15 - Velký výprodej

V předobjednávkách nově máme krásnou figurku z dílny First 4 Figures Solaire of Astora ze hry Dark Souls. Toto známé gesto si jistě zaslouží propracovanou, ale zároveň dostupnou figurku, jež bude zabalena v nádherné krabici.

V předchozích dílech jsme vám již několik figurek z řady Q-Fig představili. Figurky Deadpoola, Jokera z Batmana nebo Rocketa & Groota ze Strážců Galaxie jsme obohatili o Dr. Strange, kterého můžete mít za 449 Kč. Figurka má 9 centimetrů a na poličce nebo u monitoru udělá dost parády.

Na samotný závěr jsme si nechali nového Deadpoola. Na sklad dorazila dvojfigurka Deadpool vs. Cable z edice Funko POP!

Vytuň si herní doupě #15 - Velký výprodej

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama