Vytuň si herní doupě #16 – Teorie velkého třesku, Pac-Man a ti ostatní
Novinka Vytuň si herní doupě #16 – Teorie velkého třesku, Pac-Man a ti ostatní

Vytuň si herní doupě #16 – Teorie velkého třesku, Pac-Man a ti ostatní

Redakce

Redakce

Figurky, plyšáci, deskovky, knihy nebo speciální hrníčky pro pitný režim.

Reklama

Dnešní tipy na vytunění vašeho herního doupěte začneme partičkou čtyř dobrých kamarádů ze známého televizního seriálu The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku). Sheldon Cooper, Howard Wolowitz, Leonard Hofstadter a Rajesh Koothrappali se dočkali krásně zpracovaných Q-Fig figurek od společnosti Quantum Mechanix, které mají komiksovou bublinu s hláškou. Na tu se dá napsat také vlastní hláška pomocí fixu.

Jako druhý přichází na řadu roztomilý plyšák v podobě světoznámého Pac-Mana. Plyšák je vhodný na každý gauč či postel a navíc si můžete dokoupit oranžového a červeného ducha, ať to máte hezky kompletní.

Pokračujeme dalším seriálem. Tentokrát pro vás máme věci s dvojicí Rick a Morty ze stejnojmenného animovaného sci-fi seriálu. Koupit si můžete klíčenku s 3D postavičkou Mortyho nebo Ricka, kšiltovku, odznaky, rohožku, tričko a v neposlední řadě Monopoly s Rickem a Mortym a knihu The Art of Rick and Morty, abyste nahlédli pod pokličku tvorby šíleného světa, v němž hlavní hrdinové postrádají úctu k okolí.

Léto je tu a s ním je nutné dodržovat pitný režim. Přibalte si do tašky nebo auta stylový uzavíratelný cestovní hrnek s logem Batmana či Bradavic z Harryho Pottera. Velkou parádu uděláte s cestovním hrnkem Nintendo Gameboy nebo s maskou Spider-Mana. Pokud byste raději klasický hrnek, tak máme zelenou pěst Hulka, štít Kapitána Ameriky, sud z dobrodružství Donkey Konga, žlutý hrnek ve stavu klasického arkádového automatu s Pac-Manem a žlutý hrníček Super Mario s motivem otazníku z kolekce Geek's heaven.

Na závěr jsme si nechali něco pro fanoušky temného světa Warhammeru v podání deskovky Age of Sigmar. Máme pro vás dvě knihy: Warhammer Age of Sigmar - Core Book 2018 a Warhammer Age of Sigmar - Generals Handbook 2018. Pod názvem první se skrývá základní kniha pro všechny hráče Warhammeru Age of Sigmar. Kniha obsahuje vše o pozadí Age of Sigmar a o jednotlivých frakcích, zatímco její druhá část je věnována hraní her. Kromě základních pravidel zde najdete spoustu obsahu, který vám umožní rozšířit hru. Druhá kniha je příhodnou kolekcí pravidel, jež rozšiřuje základní principy Warhammeru Age of Sigmar o další způsoby hraní.

Dále vybíráme figurky W-AOS: Stormcast Eternals, měřítko podle pravidel z roku 2018, set kostek, figurky kouzel, modely pro označení cílů a pro nováčky samozřejmě startovní box nebo kompletní box se vším všudy za zvýhodněnou cenu. Více na Xzone.cz.

Vytuň si herní doupě #16 – Teorie velkého třesku, Pac-Man a ti ostatní

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama