Vytuň si herní doupě #17 - Spider-Man
Novinka Vytuň si herní doupě #17 - Spider-Man

Vytuň si herní doupě #17 - Spider-Man

Redakce

Redakce

1

Spousta věcí s pavoučím mužem, zajímavá deskovka, kronika Blizzardu, návrat k God of War a Černý Děs.

Reklama

Krásné sobotní odpoledne, máme tu pro vás další tipy na vytunění vašeho herního doupěte. Dnes se ve větší míře zaměříme na pavoučího muže, který se v září přihlásí o slovo v novém dobrodružství prostřednictvím exkluzivní hry pro konzole PlayStation 4. Fanoušci tohoto sympaťáka a ochránce New Yorku mohou vybírat z trojice pěkných baťohů. Velkou parádu uděláte s baťohem podobným tomu, který Peter Parker nosil s sebou do školy. Stylový batoh přes jedno rameno je vhodný na každodenní používání. Druhý baťoh má pavoučí motiv, zatímco třetí je určen na přezůvky. V nabídce je i brašna, jenž je velice podobná té, kterou nosil hlavní hrdina při práci pro Daily Bugle. Jako další jsme vybrali cestovní tašku. V té měl Peter Parker schován svůj pavoučí oblek.

Chtěli byste něco menšího? Co takhle ponožky se Spider-Manem, šplhouna pro připnutí na kabel od sluchátek či ovladače, šňůrku na mikině, batohu nebo na kabelce, případně ještě přívěšek s logem Spider-Mana.

Pokud si na Xzone.cz předobjednáte PS4 exkluzivitu Spider-Man s českými titulky, tak získáte exkluzivní dárek v podobě messenger brašny.

V deskové hře Dice Forge uspořádali bohové velkolepý turnaj, aby zahnali nudu. V tomto turnaji hrdinové soutěží ve snaze stát se polobohy. Aby se jim této nezměrné odměny dostalo, musejí ovládnout kouzelné kostky, zatímco čelí božským zkouškám na nebeských ostrovech a obětují v božím chrámu. Poslední, co zbývá, je najít pár schopných hrdinů, které by do své show dosadili.

V září nejen pro příznivce společnosti Blizzard Entertainment vyjde kniha The Art of Blizzard, která na 352 stranách mapuje poslední dvě desetiletí tvůrců Warcraftu, Starcraftu či Diabla. Blizzard má obrovský dopad na svět her a globální pop kulturu. Od svých pokorných začátků v roce 1991, jakožto tříčlenný tým vývojářů her pro konzole, až po vytvoření trháku Warcraft, nebo Diablo a StarCraft, má za sebou Blizzard bohatou historii ve vytváření ohromujících fantasy a sci-fi světů. Osobité herní a příběhové styly společnosti zaujaly na celém světě desítky milionů lidí, jejichž vášeň nemůže být potlačena.

Vytuň si herní doupě #17 - Spider-Man

Povedenému God of War jsme se už jednou věnovali. Dnes si připomeneme dechberoucí cestu otce a syna skrz sklenice s motivem Krata a Atrea, z druhé strany je logo God of War. Posledním dnešním tipem jsou krásné puzzle s Balerionem, zvaným Černý Děs, jedním ze tří draků Aegona dobyvatele a jeho sester, se kterými dobývali Západozemí. Ano, řeč je o Game of Thrones.

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama