Vytuň si herní doupě #18 – Letní počasí
Novinka Vytuň si herní doupě #18 – Letní počasí

Vytuň si herní doupě #18 – Letní počasí

Redakce

Redakce

Sluníčko, koupání, opalování. Co takhle herní ručník nebo osušku?

Reklama

Krásné nedělní odpoledne. Dnes vám naše tipy na vytunění herního doupěte přinášíme z koupaliště, a proto nezačneme ničím jiným než potřebným vybavením v podobě stylového ručníku na pláž či na doma s lebkou ze série her Call of Duty. Ručník má rozměry 70 x 140 centimetrů a materiál je 100% bavlna. Pokračujeme Q-Fig figurkami. Dosavadní sbírku jsme rozšířili o Spider-Mana zavěšeného na palmě pouličního osvětlení s foťákem v ruce. Ten v sobě Petera Parkera rozhodně nezapře. Když jsme u těch komiksových hrdinů, tak nejen dětem udělá radost plyšový Deadpool se svým plyšovým jednorožcem. To je kombinace, ze které zkřehne i ten největší tvrďák a vykouzlí mu úsměv na tváři a slzičku v očku. Poté, co se vykoupeme, se na cestu zpět oblečeme do trička Crash Bandicoot. Na něm hlavní hrdina provádí breakdance. Máme ho v bílé barvě ve velikosti L, M, S a XL.

Pokračujeme hrami. Hodně se nám zalíbila sběratelská edice akce Darksiders 3. V ní kromě hry ve sběratelském balení naleznete figurku hlavní hrdinky Fury (29 cm), která bude bičem a magií ničit jednoho protivníka za druhým. Dále originální steebook, soundtrack, artbook a exkluzivní s DLC s brněním (ryze kosmetické, neovlivní hratelnost).

Pokračujeme předodobjednávkovými bonusy. Za včasnou objednávku Assassins Creed: Odyssey obdržíte asasínské omalovánky na silném papíru. Omalovánky mají 20 stran a rozměry 24x24 cm. Zároveň získáte misi navíc s názvem Slepý král. Sáhnout můžete po Omega edici hry a společně s omalovánkami si vybrat jeden z dalších bonusů v podobě originálních hodin nebo osušky. Pro náročnější je připravena Gold edice se Season Passem a pro největší fanoušky Medusa edice se soškou, mapou světa a 64 stránkovým artbookem.

Koluje vám v žilách krev závodníka? Tak to si nesmíte nechat ujít Headline edici závodů F1 2018, k níž obdržíte film Rivalové na Blu-ray disku. Nejen pro děti (zase ?) máme připravenou hru Sonic Mania Plus s bonusem: Sonic sluchátka v hodnotě 199 Kč.

Dnešní tipy ukončíme dodatečným obsahem pro PC verzi středověkého českého RPG Kingdom Come: Deliverance. Díky DLC From the Ashes máte možnost vystavět od základů celou vesnici a na vlastní kůži si vyzkoušet, co kdysi obnášelo budování nové osady. Coby její rychtář budete nejen rozhodovat o tom, jaké budovy se postaví a jaké lidi do vsi přizvete, ale navíc budete mít na starost udržování pořádku a urovnávání sporů mezi svými sousedy.

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama