Vytuň si herní doupě #19 - figurky a zase ty figurky
Novinka Vytuň si herní doupě #19 - figurky a zase ty figurky

Vytuň si herní doupě #19 - figurky a zase ty figurky

Redakce

Redakce

1

Batman a Brainiac, Nomad, Apollyon, Black Knight a dvojice z Assassins Creed: Odyssey.

Reklama

Máte rádi figurky? My je zbožňujeme. Z toho důvodu dnešní speciál věnujeme právě jim. Zaměřili jsme se na krásné figurky, které udělají spoustu parády na stole u monitoru, v prosklené vitríně, na poličce nebo nad televizí.

Figurkový speciál odstartuje dvojice Batman a Brainiac, která je součástí balení figurek z komiksového universa DC a zároveň ze hry Injustice 2. Batman & Brainiac (první jmenovaný má 23 cm, druhý 28 cm) jsou v krásném sběratelském balení a součástí je i exkluzivní litografie. Podívejte se na obrázek sošek a na unboxing.

Pokračujeme figurkou Nomada z taktické open-world akce Ghost Recon: Wildlands. Nomad má 32 cm, je vyroben z PVC od Triforce a v balení naleznete ještě nášivky Ghost Recon, exkluzivní litografii a exkluzivní steelbook. To vše zabalené v prémiovém balení.

Nejen fanoušci brutální středověké bojovky For Honor mohou sáhnout po sběratelském setu s figurkou Apollyona, vůdce Blackstone Legion. Tenhle drsňák, z něhož jde strach, má 35 cm a v prémiovém sběratelském balení je ještě exkluzivní Apollyonova litografie a zápisky počátku, odhalující doposud nevyprávěné osudy tohoto hrdiny.

Z temnoty ještě neodcházíme. Pamatujete, když jste poprvé potkali Black Knighta Undead Burgu? Na tohoto ikonického nepřítele z Dark Souls se nedá jen tak zapomenout a vy ho můžete obdivovat jako krásně provedenou figurku od společnosti Banpresto.

Vytuň si herní doupě #19 - figurky a zase ty figurky

Ve sběratelské edici se objevila i krásná figurka Agenta 47 ze série Hitman. Na koho pak v křesle agent s čárovým kódem čeká? Kdo bude jeho cíl?

Vytuň si herní doupě #19 - figurky a zase ty figurky

Poslední dvě figurky mají jedno společné. Obě jsou podobizny hlavních hrdinů připravované hry Assassins Creed: Odyssey. Alexios je divoký a nezávislý žoldnéř, který vždy pomůže lidem v nouzi. Navenek je mladým a veselým mužem, ale za svým humorem skrývá vinu a vztek. Se svojí rodinou vyrostl ve Spartě a rodiče jej vychovali jako pravého válečníka. Stejný osud potkal i Kassandru. Líbí se vám?

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama