Vytuň si herní doupě #2 - Probuďte v sobě kult!
Novinka Vytuň si herní doupě #2 - Probuďte v sobě kult!

Vytuň si herní doupě #2 - Probuďte v sobě kult!

Redakce

Redakce

5

V našich tipech na herní předměty se dnes zaměříme především na hru, která za pár dnů vychází.

Reklama

Vítejte u druhého dílu herních tipů jak si vytunit své herní doupě. Minule jsme vám představili figurky různých druhů a tvarů, včetně oblíbeného Crashe, Gordona Freemana z Half-Life 2 nebo speciální stojánky na vaše gamepady a chytré mobilní telefony. Dnes se zaměříme převážně na hru, která za pár dnů vychází.

Far Cry 5 je očekávaná střílečka odehrávající se v otevřeném světě představující fiktivní okres v americké Montaně, kde se náboženský kult vymkl kontrole a vy máte za úkol ho zastavit. Jak se Far Cry 5 povedlo, se budete moci dočíst již v pondělí v poledne v naší recenzi. Při hraní vám může dělat společnost několik věcí, které vám níže představíme.

Do tipů pro vytunění herního doupěte jsme vybrali figurku hlavního záporáka Josepha Seeda. Ten chlap je vážně magor a možná v šílenství předčí i Vaase Montenegra z Far Cry 3. Sběratelská figurka z dílny Ubicollectibles ukazuje Josepha v póze, kterak svolává své věrné k ochraně jejich svatého projektu. Zbraň a žezlo jsou odnímatelné a figurka má na výšku 33 centimetrů.

Abyste se ve světě Far Cry 5 vyznali do posledního detailu, připravil si Ubisoft pro vás oficiální průvodce ve sběratelské edici. Průvodce je bohužel pouze v angličtině a na 320 stranách vám odhalí, jak přistupovat k jednotlivým úkolům. Po ruce budete mít detailní mapy, na nichž naleznete všechny důležité předměty a nastudovat můžete, které vybavení vám bude sedět nejvíce. Tato edice je pak v pevné vazbě a s bonusovým obsahem přímo do hry.

Při hraní můžete vypadat stylově v tričku One Nation Under God. Pro dotvoření správného Far Cry outfitu pak ještě doporučujeme kšiltovku v denim stylu v černé barvě a logem hry Far Cry 5.

Far Cry 5 vychází 27. března s českými titulky na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Titul předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk, kde si vyberete jednu z nabízených edic.

Nebojte, u Far Cry 5 neskončíme. V pořadí druhé tipy na vytunění herního doupěte ukončíme hračkou nejen pro fanoušky akčního hardcore RPG titulu NieR Automata. 2B (nebo chcete-li YoRHa No.2 Type B) je stylový čtrnácticentimetrový plyšák androidky z populární japonské hry.

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Vytuň si herní doupě #1 - figurky Crashe, Gordon Freeman z Half-Life 2 nebo Cable Guy figurky

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama