Vytuň si herní doupě #20 - Dámy mají přednost
Novinka Vytuň si herní doupě #20 - Dámy mají přednost

Vytuň si herní doupě #20 - Dámy mají přednost

Redakce

Redakce

Dámské legíny, hlavní hrdinka Assassins Creed: Odyssey, pořádná placatice, kronika World of Warcraft a puzzle.

Reklama

Krásný nedělní večer. V našich tipech se často zaměřujeme především na hráče a něžné pohlaví, které má také rádo hry, trestuhodně opomíjíme. Dnes to napravujeme a jako první se zaměříme na slečny a ženy. Máme pro ně speciální a velmi slušivé legíny. Začneme značkovými legíny společnosti Wild Bangarang z řady Geekweave do šatníku každé milovnice her, knížek, komiksů či dalších geek věcí. Na legínách naleznete vzor vznešené plátové zbroje. Pokračujeme legínami pro milovnice Hordy nebo Aliance z World of Warcraft a Reaper z Overwatch. Všechny legíny koupíte ve velikostech L, M, S a XL. Stačí si jen vybrat :-)

Na dámské legíny navážíme hlavní hrdinkou nadcházejícího Assassins Creed: Odyssey. Kassandra je divoká nezávislá žoldnéřka, která vždy pomůže lidem v nouzi. Navenek je mladou a veselou dívkou, ale za svým humorem skrývá vinu a vztek. Se svojí rodinou vyrostla ve Spartě a rodiče ji vychovali jako pravou válečnici. Líbí se vám? Můžete si zajistit její originální a povedenou figurku.

Každému se občas hodí lok něčeho ostřejšího, a to ať už jste bojovali s berserkerem nebo zmasakrovali Alghůla. A samozřejmě jediná věc lepší než napít se sám, je napít se s někým, a proto v krásném dárkovém balení luxusní placatky ve stylu nejznámější zaklínačské školy, tedy vlka, ze Zaklínače naleznete zároveň i dva kovové panáky.

Vytuň si herní doupě #20 - Dámy mají přednost

Svět World of Warcraft jsme už zmínili u legín. Co se ale dozvědět více informací díky třetímu svazku kroniky? Jde o pokračování úspěšné encyklopedie tohoto světa. Třetí díl se zaobírá událostmi, jež formovaly současnou historii Azerothu a ponoří se do příběhů Arthase Menethila, Illidana Stormrage, Jainy Proudmoorové a mnohých dalších postav ze světa Warcraftu.

Vytuň si herní doupě #20 - Dámy mají přednost

Na závěr jsme si nechali puzzle s rovnou tisícovkou dílku. Na výběr vám dáváme mapu Cersei Lannister ze sedmé řady seriálu Game of Thrones a nádherný art Ciri a vlků ze hry Zaklínač 3. Troufnete si na složení?

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama