Vytuň si herní doupě #21 – Jindra, kumán a rytíř
Novinka Vytuň si herní doupě #21 – Jindra, kumán a rytíř

Vytuň si herní doupě #21 – Jindra, kumán a rytíř

Redakce

Redakce

1

Kingdom Come: Deliverance, krásné podložky pod myš, deskovka s objevováním Marsu a World o Warcraft.

Reklama

Krásný večer dámy a pánové. Dnes se vám s našimi tipy na vytunění vašeho herního doupěte hlásíme poté, co zašlo slunce. Konečně je snesitelněji. Pojďme na to.

Dnešní speciál začneme českou středověkou hrou Kingdom Come: Deliverance. Představíme si trojici krásných triček, které jsou vhodné nejen pro fanoušky prvního titulu studia Warhorse. Pokud se chystáte do Posázaví, můžete se vypravit stylově v tričku s hlavním hrdinou Jindrou na přední straně trička a logem Warhorse na rukávu. Případně se obléct do trička s kumánem nebo rytířem. Jaké se vám nejvíce líbí?

Potrpíte si na krásné podložky pod myš? Máme pro vás velké podložky s propracovanými artworky. Pod myšku si můžete dát podložku v retro duchu původního Doomu, Psychoscope z Prey, údolí z mrazivého Skyrimu, hlavního hrdinu z hororu The Evil Within nebo B.J. Blazkowicze z Wolfensteina s podtitulem The New Colossus.

Jako další vybíráme deskovou hru Mars: Teraformace a její jednotlivá rozšíření. V této deskovce meziplanetární korporace soutěží v přetváření Marsu na obyvatelnou planetu. Vynakládají obrovské sumy peněz a používají nejnovější technologie, aby zvýšily teplotu, obsah kyslíku v atmosféře a vytvořily oceány vody. Jak proces zúrodňování pokračuje, stále více lidí se z přelidněné Země stěhuje na Mars. Když se vám zalíbí, přijdou vhod jednotlivá rozšíření s dalším dobrodružstvím.

Vytuň si herní doupě #21 – Jindra, kumán a rytíř

Čím dnes skončíme? Jelikož se blíží očekávaný datadisk do World o Warcraft, tak vám připomeneme několik zajímavých produktů s touto tématikou, které jsou ve slevě. Mezi ně řadíme balící papír s Aliancí nebo Hordou, hrníček pro každou frakci, klíčenku s mocným Doomhammerem, zábavné komiksy, kšiltovky, peněženky, krásné mikiny, trička a samozřejmě samotný Battle for Azeroth.

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama