Vytuň si herní doupě #22 – Geralt v kádi
Novinka Vytuň si herní doupě #22 – Geralt v kádi

Vytuň si herní doupě #22 – Geralt v kádi

Redakce

Redakce

2

Stylová sklenice s uchem, Half-Life 2 a Portal 2, Crash, Kingdom Come a bonusy pro F1 a Tomb Raider.

Reklama

Úmorná vedra nepřestávají a po dnešní bouřce, která se očekává na většině našeho území, se o slovo opět přihlásí tropické teploty. Trvat budou až do konce srpna. Bazén pro vás nemáme, to opravdu ne. Místo něho vám ukážeme zajímavou figurku ze světa Zaklínače. Populární úvodní scéna Geralta v kádi se okamžitě stala hitem internetových meme. Dokonce i CD Projekt Red si s touto figurkou udělal srandu z fanoušků, ale díky jejich ohromného zájmu se nyní stává realitou. Společnost Dark Horse přinese tuto nádherně detailní a ručně kreslenou polyresinovou sošku Geralta z Rivie relaxujícího v kádi, při svíčkách a s gumovou kachničkou. Dočkáte se v listopadu letošního roku, předobjednat můžete už nyní.

Studenou vodu, džus nebo nějakou limonádu s ledem pro vás také nemáme. Můžete si ji ale nalít do dokonale stylové sklenice s uchem. Je ve tvaru dobře známé lebky z Call of Duty: Ghosts. Takovou by vám záviděl i samotný Simon "Ghost" Riley.

A zase ty figurky. Pro dnešek pro vás vybíráme figurku Gordona Freemana z Half-Life 2. Figurku je detailní, má 18 centimetrů a dvě sady vyměnitelných rukou. Pochopitelně nechybí smrtelné páčidlo, gravity gun (ZPEFM, chcete-li) a vábnička na brouky. Tím hlavním je více než 20 míst ohybu. Druhá figurka je také detailní. Chell z Portalu 2 je ve své typické oranžové kombinéze Aperture Laboratories a nabízí přes 20 bodů ohybu, které jí pomohou projít různé testovací místnosti. Součástí balení je luxusní model ASHPD, který lze rozsvítit modrým světlem stejně jako ve hře (mrkněte na video, jak pěkně svítí). Obsahuje základnu k postavení a baterie.

Máte rádi plyšáky a Crashe? Tak to musíte mít jeho dvaceticentimetrového plyšáka. Je vhodný do postele i jako parťák ke hraní.

Stále se touláte českou krajinou v RPG titulu Kingdom Come: Deliverance, případně přemýšlíte, že se do hry vrátíte? Oblečte se stylově a vezměte si na sebe krásné tričko s hlavním hrdinou Jindrou na přední straně a logem studia Warhorse na rukávu.

Závěr patří hrám a příjemným bonusům k nim! Za předobjednávku F1 2018 ve verzích pro PC, PlayStation 4 nebo Xbox One získáte na Blu-ray disku povedený film Rivalové a do hry dvě klasické formule: dnes již historický Williams FW25 z roku 2003 a vítězný Brawn BGP 001. Právě s ním Jenson Button vyhrál sezónu 2009.

S archeoložkou Larou Croft prožijeme další napínavé dobrodružství. Tentokrát zavítáme do nejodlehlejších končin světa, kde budeme bojovat proti přesile jako Predátor v husté džungli, řešit hlavolamy a hledat skryté poklady v nebezpečných hrobkách. K Shadow of the Tomb Raider na PlayStation 4 a Xbox One získáte tričko a balíček herní měny do hry. V nabídce je i Croft edice se Season Passem, herním soundtrackem a možností zahrát si o 48 hodin dříve nebo oficiální průvodce ve sběratelské podobě, s pevnou vazbou se speciálními artworky a bonusovým obsahem.

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama