Vytuň si herní doupě #23 - Letní výprodej
Novinka Vytuň si herní doupě #23 - Letní výprodej

Vytuň si herní doupě #23 - Letní výprodej

Redakce

Redakce

Trička, kšiltovky, baťohy, brašny, World of Tanks a deskovky.

Reklama

Podle poslední předpovědi má být pěkné počasí až do poloviny září. Využíváme toho a představujeme vám letní tričkobraní. Pořiďte si na sebe slušivé tričko s motivem, který k vám sedí. Může to být Maystery Men s Batmanem, vtipné Diablo tričko s Pánem teroru, Half Life 2 Gravity Gun Blueprint, The Division, Watch Dogs 2, Assassins Creed, BioShock, Call of Duty, Crash Bandicoot, Dark Souls, Doom, Fallout, Forza, Far Cry, God of War, Horizon: Zero Dawn, Kingdom Come: Deliverance, Mass Effect s logem N7, Minecraft, Quake, Star Wars, StarCraft a mnoho, mnoho dalších triček.

Letní výprodej probíhá také u kšiltovek a peněženek. Co takhle kšiltovku Assassins Creed, Mass Effect, Call of Duty, Far Cry, Deadpool, Ghost Recon: Wildlands, God of War, Legend of Zelda, Minecraft, Overwatch, Pokémon, Prey, Tomb Raider, Sonic, Zaklínač nebo Star Wars? U peněženek například Fallout, Resident Evil, Skyrim, Mario a Luigi, Overwatch, Sonic, The Legend of Zelda, Star Wars či Mass Effect.

Do třetice letní výprodej. Tentokrát všelijakých baťohů a brašen s motivem Overwatch, Watch Dogs 2, Skyrim, Zelda, Call of Duty, Uncharted a třeba PlayStation Classic 94.

Pokračujeme zajímavostmi pro fanoušky World of Tanks. Příznivci této válečné MMO hry se mohou těšit na lákavou sběratelskou edici s replikou tanku v měřítku 1:31, herní myší, artbookem v pevné vazbě (96 stran), litografií, klíčenkou, certifikátem a herními bonusy. Přijít vhod vám mohou puzzle Východ proti Západu, Hlídej si záda nebo Na číhané. Dále maskované tričko, tričko s komiksovým tankem, tričko s logem, hrneček, potítko, klíčenka nebo samolepka.

Vytuň si herní doupě #23 - Letní výprodej

 

Nechce se vám v tomhle horku ven a hledáte zábavu na doma? Představujeme vám zajímavé deskové hry. Jako první vybíráme deskovku Honba za prstenem. Jde o deduktivní hru z prostředí populární trilogie Pána prstenů, která bere hráče na výpravu napříč Středozemí, kde se utkají v souboji důvtipu. Jeden hráč vede Froda Pytlíka z domovského Kraje do útočiště Roklinky, kde se rozhodne o osudu jednoho Prstenu. Za pomoci silných spojenců a pod rouškou tajemství musí hráč, jenž nese Prsten, uniknout strašlivým Nazgûlům, kteří jej pod vedením až čtyř dalších hráčů pronásledují. Hráči za Nazgûly spolupracují, aby Froda našli a znovu získali Prsten pro svého Temného pána, zatímco hráč, který nese Prsten, tajně vybírá Frodovu trasu na obou stranách herního plánu, napřed z Hobitína do Hůrky a poté z Hůrky do Roklinky.

Druhá deskovka se jmenuje Hrdinové bez záruky. Velmi vtipná kooperativní fantasy hra v reálném čase. Klasická partička fantasy dobrodruhů (trpaslík, barbar, elf a čaroděj) přijdou o své magické vybavení, a tak se rozhodnou navštívit nejbližší obchoďák pro hrdiny a vybavení si prostě ukrást. Musíte tedy s hrdiny prozkoumávat obchodní dům a pro každého hrdinu najít to správné vybavení. Pak se musí všichni včas dostat ven, což ale vůbec nebude snadné, protože ochranka vypnula všechny teleporty.

Vracíme se k Pánu prstenu. Deskovka Battle of Pelennor Fields je figurková válečná hra z produkce Games Workshop a světa Pána prstenů se základní sadou pojmenovanou podle Bitvy na Pelennorských polích. V sadě nalezneme dvě armády a vše potřebné k hraní této hry, takže po vybalení (a případném nabarvení) můžete okamžitě začít ve dvou hrát. Novinkou je figurka krále Théodena, což je první figurka po více jak 10 letech v rámci této hry.

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama