Vytuň si herní doupě #27 – Zajímavé novinky
Novinka Vytuň si herní doupě #27 – Zajímavé novinky

Vytuň si herní doupě #27 – Zajímavé novinky

Redakce

Redakce

3

Playstation Classic, komiks Zaklínače, figurky a hry.

Reklama

Podzim je tu a s ním začínají i herní hody, na které jsme se všichni tak moc těšili. V nacházejících týdnech a měsících vyjde celá řada očekávaných her. My vás dnes na dvě z nich upozorníme, a navíc se podíváme na zajímavé novinky.

Začneme novinkami. V týdnu byla oznámena konzole Playstation Classic. Ta vám umožní prožít znovu momenty, které navždy změnily hraní. Sony reinkarnuje první PlayStation, zmenší ho a nabídne na něm 20 nejlepších her, včetně Final Fantasy VII, TEKKEN 3, R4: Ridge Racer Type 4, Jumping Flash!, Wild Arms a dalších, které budou ohlášeny. Tahle krabička by neměla chybět u žádného fanouška PlayStation. Předobjednat můžete již nyní za 2590 Kč.

Přesně za měsíc světlo světa spatří The Library Edition komiks Zaklínače. Ano, Zaklínač to nejsou jen knihy a hry, ale také komiksy. Podílí se na nich CD Projekt RED a Dark Horse, jsou založeny na světě známém z her. Library Edition nabízí kompletní dosud vydané komiksy Skleněný dům, Liščí děti a Prokletí vran, plus jednočíselný speciál (tzv. one-shot) Killing Monsters a obsahuje anotace a sekci s náčrtky.

Vytuň si herní doupě #27 – Zajímavé novinky

Teď k figurkám. Vybrali jsme pro vás třinácticentimetrového figurku kluka z nového dílu populárního Hello Neighbor. Zvědavý kluk, kterému jeho soused nedá spát a je jasné, že něco ve sklepě schovává, má dále v balení přibalen dalekohled a klíč. Figurku lze krásně aranžovat díky více než 12ti bodům ohybu. Pořídit si můžete také figurku souseda.

Vytuň si herní doupě #27 – Zajímavé novinky

Krvavý Scorpion z rubačky Mortal Kombat. Jedna z nejsmrtonostnějších postav v historii videoher si získala srdce mnoha fanoušků a dočkala se vlastní bobble-head figurky, která patří k jedněm z těch nejroztomilejších, které jsme kdy viděli. Roztomilost není vše a při pohledu do jeho očí slyšíte to pověstné "Finish him".

Vytuň si herní doupě #27 – Zajímavé novinky

Teď něco pro příznivce Batmana. Tohle jsou krásné dvě figurky z komiksového universa DC a zároveň ze hry Injustice 2. Batman se postaví jednomu z nejstarších padouchů DC univerza – Brainiacovi.

Vytuň si herní doupě #27 – Zajímavé novinky

Poslední dnešní figurkou je Nomad z Ghost Recon: Wildlands. Společně s ním získáte nášivky Ghost Recon, exkluzivní litografii, exkluzivní kovovou krabičku a prémiové balení.

Vytuň si herní doupě #27 – Zajímavé novinky

A teď už k hrám. Na státní svátek vychází závody Forza Horizon 4 v Ultimate Edition a fotbal FIFA 19. Obě hry si můžete vyzvednout na prodejnách Xzone, které budou mít v pátek 28. září otevřeno. Forza Horizon 4 zavede závodníky do Velké Británie se změnou ročního období, zatímco FIFA 19 láká na Ligu mistrů, Evropskou ligu a na finální část příběhu nadějného Alexe Huntera.

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama