Vytuň si herní doupě #3 - Počteníčko s plyšákem
Novinka Vytuň si herní doupě #3 - Počteníčko s plyšákem

Vytuň si herní doupě #3 - Počteníčko s plyšákem

Redakce

Redakce

2

V dnešních tipech na herní předměty vám představíme roztomilé plyšové parťáky a celou řadu komiksů.

Reklama

Máme tu pro vás třetí díl jak si vytunit své herní doupě. Dnes vám představíme velmi roztomilé plyšové parťáky Stubbins, které jsou založeny na videoherních postavách a vyrobeny z příjemně mazlivého materiálu. V edici Stubbins si takhle můžete pořídit Aloy, hlavní hrdinku akčního RPG dobrodružství Horizon: Zero Dawn, Krata a Atrea z připravovaného severského God of War, The Huntera z nervydrásajícího Bloodborne, ikonického dobrodruha Nathana Drakea z Uncharted, Ratcheta nebo jeho robotického parťáka Clanka, Fat Princess, Sackboye a Sly Coopera.

V druhé části dnešních tipů se budeme věnovat komiksům. Na dvou set stránkách si můžete přečíst příběhy ze světa Left 4 Dead, Team Fortress a Portalu od Valve. Příznivci sci-fi RPG ságy Mass Effect ocení zvýhodněné balení obsahující komiksy Mass Effect Volume 1, 2, 3 a 4. Z nich se dozvíte, co se dělo ihned poté, co na začátku druhého dílu Mass Effectu zmizel velitel Shepard. V dalším komiksu se ponoříme do dobrodružství archeoložky Lary Croft. Hrdinka s ostatními, kteří přežili ztroskotání Endurance, zažívá ve ztraceném království Yamatai hrůzné vize. Ty však vedou k daleko temnějšímu osudu...

V souvislosti s Tomb Raider musíme zmínit sice drahou, ale propracovanou a nádhernou figurku Lary Croft, která má bezmála 36 centimetrů, je vyrobena v poměru cca 1:6 a ručně malovaná. Založena je na klasické podobě Lary z původních her, přičemž i póza. Každá soška je balena v krásném sběratelském balení, je individuálně číslována a součástí je také certifikát autenticity. Sošky bylo vyrobeno pouze 1500 kusů celosvětově.

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.


Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Vytuň si herní doupě #2 - Probuďte v sobě kult!

Vytuň si herní doupě #1 - figurky Crashe, Gordon Freeman z Half-Life 2 nebo Cable Guy figurky

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama