Vytuň si herní doupě #30 – Red Dead Redemption 2 zadarmo?
Novinka Vytuň si herní doupě #30 – Red Dead Redemption 2 zadarmo?

Vytuň si herní doupě #30 – Red Dead Redemption 2 zadarmo?

Redakce

Redakce

Stačí přijít na půlnoční prodej a mít štěstí!

Reklama

Dnešní Vytuň si herní doupě musíme začít očekávanou westernovou akcí Red Dead Redemption 2 od Rockstar Games. Snad nejočekávanější hra letošního roku se blíží a my jsme si pro vás připravili dárek k předobjednávce a půlnoční prodej. Za předobjednávku PlayStation 4 nebo Xbox One verze Red Dead Redemption 2 získáte krásné tričko společně s válečným koněm a psaneckou sadou pro přežití. Pokud navíc přijdete na půlnoční prodej na prodejnu v Praze Vinohrady, Brno nebo Ostrava, tak můžete vyhrát Red Dead Redemption 2 zdarma. Z každé prodejny se bude losovat jeden zákazník. Více o půlnočním prodeji se dočtete zde.

Před pár dny vyšlo Call of Duty: Black Ops 4. Připravte se na podzim a zimu a hrajte hezky v teple vaši oblíbenou mapu s touto černobílou hřejivou dečkou z měkkého a na dotyk příjemného materiálu. Pokud byste raději povlečení na postel, tak pro vás máme Vault Boye ze série Fallout a Serve the Light z Assassins Creed.

Pokračujeme novou edicí Fortnite. Od 16. listopadu bude v prodeji Deep Freeze Bundle za 799 Kč na PS4, Xbox One a Switch. V balení naleznete digitální kód ke stažení Fortnite: Battle Royal a bonusový obsah: Frostbite Outfit, Cold Front Glider, Chill-Axe Pickaxe, Freezing Point Back Bling a 1 000 V-Bucks herní měny. Jde o exkluzivní a cenově zvýhodněný obsah v hodnotě více než 50 euro.

Poslední dnešní tipy věnujeme deskovým hrám. Břink: Velká podzemní loupež je deckbuildingová hra, která kombinuje zahrávání karet s pohybem po mapě. Mapa představuje podzemí obývané drakem a úkolem hráčů v roli zlodějů je do podzemí naběhnout, sebrat drakovi poklady a opět vyběhnout ven. K tomu potřebují karty umožňující pohyb, boj i nákup nových, silnějších karet. Silné karty ale při zahrání vydávají zvuk (břinkají) a to připoutává pozornost draka. Když hlučíte moc, může to pro vás být až smrtelné!

Druhou deskovou hrou je Malé velké zombie. Jde o hru ze série Malá velká, ve které hráči budou čelit hordám zombií. Hra nabízí hned několik módů, jak ji hrát, buďto kooperativní všichni proti hře, případně proti hráči kontrolujícímu zombie, nebo kompetitivní, kdy hráči soupeří. Navíc, jak to u malých velkých bývá, nechybí ani sólo mód. Hráči ve hře plní i různé úkoly, které jsou dány kartami, získávají různé vybavení atd. To se dá díky systému ITEMeeples připnout přímo na panáčky. Malé velké zombie jsou velká survival hra v malém balení!

Vytuň si herní doupě #30 – Red Dead Redemption 2 zadarmo?

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama