Vytuň si herní doupě #31 - plyšáci z Five Nights at Freddy's
Novinka Vytuň si herní doupě #31 - plyšáci z Five Nights at Freddy's

Vytuň si herní doupě #31 - plyšáci z Five Nights at Freddy's

Redakce

Redakce

1

Také Call of Duty, knihy ze zákulisí vývoje různých titulů nebo hry AC: Odyssey, Shadow of the Tomb Raider a Red Dead Redemption 2.

Reklama

Chmurné podzimní počasí vám zpříjemníme novým dílem Vytuň si herní doupě. Na tento víkend jsme pro vás vybrali plyšové postavičky z videoherní hororové série Five Nights at Freddy's. Společnost Funko připravila plyšáky, kteří svítí UV světlem. Pořídit si můžete plyšáka Freddyho v modré nebo růžové barvě, Cupcakea a Foxyho ve fialové, modré nebo zelené barvě.

Fanoušci Gears of War si mohou vystavit figurku Marcuse Fenixe. Figurka pochází z řady Colors Top společnosti McFarlane a je vyrobena na základě modelu ve hře, má víc jak 14 bodů ohybů. Součástí je i útočná puška Lancer a pistole Snub.

Vytuň si herní doupě #31 - plyšáci z Five Nights at Freddy's

Mezi dalšími figurkami doporučujeme sběratelské z Call of Duty - Donnie "Ruin" Walsh, He "Seraph" Zhen-Zhen, John "Soap" MacTavish, Simon „Ghost“ Riley a nádhernou bronzovou figurku s výjevem ze zásadního okamžiku druhé světové války, dne D v limitovaném sběratelském balení. Všechny figurky jsou detailní (designované podle herní předloh) se spoustou příslušenství, základny a speciálního sběratelského balení.

Je čas na deskové hry. Nová strategická hra od tvůrce Scythe, Jameyho Stegmeiera, z hráčů udělá osadníky, budující vesnici na kraji království, jemuž pevnou rukou vládne Nehynoucí král. Charterstone je legacy hra - v jejím průběhu budete činit příběhová rozhodnutí, lepit budovy na herní plán, získávat odměny a přenášet si suroviny ze hry do hry. Dohráním dvanáctidílné kampaně však hra nekončí. Naopak! Po dohrání kampaně Charterstone naplno rozkvétá - můžete jej hrát znovu a znovu s herním plánem, který jste v průběhu kampaně vytvořili.

Anachrony je extrémně náročná strategická hra s minimálním podílem náhody. Hra je určená pro pořádné hráče, kteří si na ni vymezí pořádný kus času - s přípravou hry počítejte i se dvěmi hodinami. Odehrává se v postapokalyptické budoucnosti, kde si lidstvo osvojilo technologii cestování časem. Právě čas je hlavním nástrojem za cestou k vítězství - hráči manipulují časem, aby získali potřebné zdroje, prožívají opravdovou přípravu na konec světa a snaží se z toho vytěžit co nejvíce vítězných bodů.

Vytuň si herní doupě #31 - plyšáci z Five Nights at Freddy's

Jako další vybíráme knihy, z nichž se dozvíte zajímavosti o svých oblíbených hrách. Třeba o Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, Shadow of the Tomb Raider, Metal Gear Solid I-IV, Assassins Creed: Odyssey, Pillars of Eternity II: Deadfire, God of War, Crash Bandicoot nebo encyklopedii Super Mario 1985-2015 a knihu o hrách od společnosti Blizzard.

Na závěr jsme si nechali hry. V prodeji již nějakou dobu je dobrodružství Lary Croft v Shadow of the Tomb Raider a řecké dobrodružství Assassins Creed: Odyssey. U první jmenované obdržíte ještě magnetickou placku s otvírákem a oficiální tričko. U druhé vám dáme přívěšek a omalovánky. A samozřejmě se blíží Red Dead Redemption 2. Konec příštího týdne bude patřit očekávané westernové akci od Rockstaru. Ke každé objednávce dáváme na Xzone.cz tričko a DLC. Plus jsme si připravili půlnoční prodej, kde můžete Red Dead Redemption 2 vyhrát a získat zpět své peníze ve formě kreditů na další nákup. Více o půlnočním prodeji zde.

Vytuň si herní doupě #31 - plyšáci z Five Nights at Freddy's
Vytuň si herní doupě #31 - plyšáci z Five Nights at Freddy's

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama