Vytuň si herní doupě #35 – Vánoce se blíží
Novinka Vytuň si herní doupě #35 – Vánoce se blíží

Vytuň si herní doupě #35 – Vánoce se blíží

Redakce

Redakce

2

Dárek v hodnotě 399 Kč k vybraným hrám, figurky POP! s kývající hlavou z edice Star Wars, karetní hra, Fortnite a puzzle Zaklínače.

Reklama

Všude slyšíme a čteme, že se blíží Vánoce. Na svícnu hoří druhá svíčka a my vybíráme dárky pro své blízké i sebe samotné. Nemáte ještě všechno nakoupeno a chcete potěšit sebe nebo někoho ve svém okolí herním dárkem? Tak to pro vás máme několik tipů.

Začneme figurkami POP! z edice Bobble Head. S kývající hlavou můžete koupit figurku z Hvězdných válek. Na výběr je admirálka Holdo, Ahsoka Tano, BB-9E, Žvějkal s Porgem, ikonický First Order Flametroopera, Galena Erso, Han Solo, smutný Kylo Ren, mladý Lando Calrissian, Luke Skywalker z osmé epizody nebo Luke z filmu The Last Jedi. Pokud vás tyto figurky zaujaly, podívejte se na Xzone.cz, kde za 399 naleznete další.

Pokračujeme lovem vánoční kořisti. Stačí si vybrat hru a zdarma obdržíte dárek v hodnotě 399 Kč. Například si můžete zvolit Red Dead Redemption 2, Hitman 2, Darksiders 3, Just Cause 4, Shadow of the Tomb Raider, Football Manager 2019, SoulCalibur VI a další a k nim kupříkladu tričko Star Wars nebo kšiltovku s logem Atari. Výběr je na vás.

Vytuň si herní doupě #35 – Vánoce se blíží

Raději byste nějakou karetní hru? Co takhle Výbušná koťátka (Exploading kittens)? Jde o hru od Elana Lee, Matthew Inmana a Shane Smalla, která v roce 2015 změnila historii crowfundingových kampaní, když na její vznik přispělo přes 219 000 lidí. Exploding Kittens je kočičí verze Ruské rulety. Hráči se zde střídají v tazích, během kterých si dobírají karty, dokud takto někdo neobdrží vybuchující koťátko čímž prohraje hru. Balíček karet se však skládá z karet, které vám umožňují výbuchu se vyhnout, například tím, že budete moci podívat se na karty předtím než si je vezmete, přinutit protivníka vzít si několik karet najednou či zamíchat balíček. S každou další kartou je hra napínavější a napínavější, protože jak se jejich počet snižuje, zvyšuje se zároveň pravděpodobnost, že si doberete koťátko a efektně se vyhodíte do povětří!

Fortnite je všude. Váš potomek nebo vy samotný ho můžete mít v podobě stylového vaku na záda, do něhož se vlezou tenisky nebo nákup z oblíbeného herního obchodu.

Vytuň si herní doupě #35 – Vánoce se blíží

Na závěr pro vás máme puzzle Zaklínače. 17. prosince se začnou prodávat nové puzzle s hrdiny Zaklínače. Celkem jsou pro vás připraveny dvě série puzzlu po pěti hrdinech. Když dáte jejich krabice dohromady, vytvoří vám velký obrázek Geralta a Ciri. Každé balení má 1500 dílků, plakát a látkový sáček na dílky. Pokud se vám zamlouvají, případně chcete potěšit někoho ze svého okolí, tak stojí 499 Kč. Předobjednat můžete na Xzone.cz.

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama