Vytuň si herní doupě #36 – Poslední šance nakoupit dárky
Novinka Vytuň si herní doupě #36 – Poslední šance nakoupit dárky

Vytuň si herní doupě #36 – Poslední šance nakoupit dárky

Redakce

Redakce

Figurka Lary Croft, hry ve slevě, dvě deskovky a rohožky.

Reklama

Štědrý den se kvapem blíží, sháníte na poslední chvíli ještě nějaké dárky pro sebe, svou rodinu nebo kamarády? My vám dnes, stejně jako jindy, doporučíme několik produktů z obchodu Xzone.cz, které potěší hráčské srdíčko.

Dnes jsme si pro vás vybrali 30 cm vysokou figurku Lary Croft, která je inspirována hrou Tomb Raider III. Je pečlivě vyrobena z resinu a ručně kreslená tak, aby splňovala vysoké standardy. Každá figurka je balena v krásné plněbarevném krabici, má číslování na základně a certifikát původu. Figurka je sběratelským kouskem i z pohledu počtu kusů - vyrobilo se jí pouze 1500.

Vytuň si herní doupě #36 – Poslední šance nakoupit dárky

Jako další pro vás máme slevy na hry a konzole PlayStation 4. Zmíníme cenovku 999 Kč u Spider-Mana, 699 Kč u God of War a Detroit: Become Human, 999 Kč u Assassins Creed: Odyssey pro PS4 a Xbox One, Battlefield V na PC za 999 Kč a na konzolích za 1299 Kč nebo Spyro Reignited Trilogy na PS4 a Xbox One za 649 Kč.

Dále Uncharted 4 za 249 Kč. Ta samá cena je i u Bloodborne, Uncharted: The Nathan Drake Collection nebo Ratchet & Clank. 499 Kč zaplatíte za Horizon: Zero Dawn či Uncharted: The Lost Legacy, Far Cry 5 vás na konzole vyjde na 899 Kč, The Legend of Zelda: Breath of the Wild pro Switch na 1299 Kč, Super Mario Odyssey na 999 Kč a za necelou tisícovku máme pro Switch i Mario Kart 8 Deluxe. Tak se podívejte na vánoční trhy na Xzone.cz a vyberte si hru ve slevě.

Vytuň si herní doupě #36 – Poslední šance nakoupit dárky

Pokračujeme dvojicí deskových her. Detektiv: Po stopách zločinu je kooperativní detektivní hra, ve které se hráči stávají týmem detektivů, který se snaží v jednotlivých misích vyřešit různé zločiny. Pohybují se po mapě a pomocí karet se pohybují dále v příběhu. Ale pozor! Času není nikdy dost, a tak se budete často muset rozhodnout, do čeho se vrhnout a do čeho ne. Zatímco Mage Knight - Ultimátní edice je nové vydání legendární a dlouho nedostupné epické fantasy hry Mage Knight obsahuje krom základní hry i všechny tři rozšíření (Stíny Tezly, Krang, Ztracená legie) a několik bonusových karet, vše společně v jedné obří krabici.

Dnešní tipy uzavřeme rohožkami Jurassic Park a Deadpool - Dirty Doormat.

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama