Vytuň si herní doupě #39 – slevy, Joker, Black Ops 3 a další
Novinka Vytuň si herní doupě #39 – slevy, Joker, Black Ops 3 a další

Vytuň si herní doupě #39 – slevy, Joker, Black Ops 3 a další

Redakce

Redakce

1
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One pkgsrc Desková hra
Reklama

Jsou tu mezi námi fanoušci Batmana? Co byste řekli na sběratelské balení figurky Jokera se spoustou bonusového materiálu ze hry Batman: Arkham Origins? Balení neobsahuje hru, ale místo toho získáte vysoce detailní figurku Jokera od společnosti Triforce s LED nasvícením o rozměrech 22,86 x 33,02 x 29, 21 cm, 80 stránkový artbook o rozměrech 19,5 x 27,3 x 1,27 cm, 2 klíčové důkazy přímo z laboratoře Gothamské policie, plakát Wanted Batman, schéma prototypu Batwing, nákres loga Anarky, svítící mapu (ve tmě) Gotham City, rodinné foto rodiny Waynů, informace ohledně nájemých vrahů, vzhledový skin do hry pro Batmana, že bude vypadat jako při jeho představení 1939, Deathstroke Challenge pack do hry a dokument "Necessary Evil: Super-Villains of DC Comics" o záporácích v komiksech DC.

Vytuň si herní doupě #39 – slevy, Joker, Black Ops 3 a další

Pokračujeme batohem Call of Duty: Black Ops 3. Jde o oficiálně licencovaný batoh a je vhodný ke každodennímu nošení. Dále tu máme plyšáky Harry Potter - Dobby a Ron z edice Funko Supercute Plushies.

Zase to Fortnite. Tentokrát trička Xzone s logem Battle Royale nebo I Am a Bush. Dále modrý vak na záda Loot Me, desková hra Monopoly Fortnite, řada POP! figurek nebo polštáře.

Raději byste další figurky? Widowmaker (Figma) z Overwatch, která vám bude dělat společnost doma na stole. Kvalitní licencovaná figurka má ohybatelné klouby, v balení najdete spoustu příslušenství a nepostradatelný stojánek. Svou POP! figurku od společnosti Funko si zase vysloužil populární Crash Bandicoot známý díky stejnojmenným hrám a nenávistí ke dřevěným bednám.

Dnešní Vytuň si ukončíme slevovou akcí na hry od Electronic Arts - Battlefield V na PC za 999 Kč a na PS4 a Xbox One za 1149 Kč, v Deluxe edici lze konzolové verze koupit za 1149 Kč, což se vážně vyplatí. NHL 19 za 899 Kč, Burnout Paradise Remastered na PS4 a Xbox One za 499 Kč, EA Sports UFC 3 za 899 Kč také na obě konzole, to samé Star Wars: Battlefront 2, ale za 499 Kč, Need for Speed: Payback za 499 Kč na konzole nebo Battlefield 1: Revolution se všemi DLC na PC, PS4 a Xbox One za 499 Kč.

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama