Vytuň si herní doupě #4 - nostalgie s Atari
Novinka Vytuň si herní doupě #4 - nostalgie s Atari

Vytuň si herní doupě #4 - nostalgie s Atari

Redakce

Redakce

5

Dnes hlavně o nostalgii s Atari. Nezapomněli jsme ale ani na potřebu chránit si hlavu před sluníčkem a na krásné figurky.

Reklama

Krásné sobotní odpoledne. Příroda se začíná konečně probouzet a my to v našich tipech na vytunění herního doupěte bereme v potaz. Proto vám dnes jako první představíme chránič hlavy před sluníčkem. Vybrali jsme dvě stylové kšiltovky. První je šedo-černá se Sonicem, dodá vám šmrnc a trochu rychlosti. Druhá s vyšitým logem hry Tomb Raider a prohnutým kšiltem. Každou pořídíte za 399 korun.

Teď si zavzpomínáme. Vrátíme se do osmdesátek minulého století. Právě tam nás přenese herní zařízení Atari Retro, které zaujme svým designem v retro stylu s imitací dřeva. Atari Retro vám na cestách i doma u televize dopřeje pořádnou zábavu s padesátkou nestárnoucích legend. V seznamu nechybí Asteroids, Brekout, Centipide či Pongem. Cena Atari Retro Handheldu je 1199 Kč. Poštovné máte zdarma.

Když už jsme nakousli ty klasické hry, tak v našich tipech nemůže chybět Atari Retro Plug and Play TV Joystick. Joystick stačí zapojit do televize a hned si můžete zahrát 50 klasických her, kromě výše zmíněných her z Atari Retro Handheldu jde o Adventure, Canyon Bomber, Crystal Castles, Double Dunk, Miniature Golf, Street Racer a další.

Pokud byste raději hráli na svém počítači, tak to tu pro vás máme Joystick Atari USB se speciálním klíčem. Ten aktivujete na Steamu a do své knihovny si přidáte rovnou stovku klasických her.

Dnešní tipy na vytunění herního doupěte ukončíme figurkami. Ty jsou u vás velmi populární. Dali jsme si záležet a vybrali jsme pro vás dvě zaklínačské figurky od Dark Horse, které právě dorazily na sklad. Jde o sympatickou medičku Shani, jež si získala nejen srdce Marigolda a Geralta, ale také všech hráčů, a svůdného záletníka a barda Marigolda. Ten proslul hlavně jako autor balady „Lvíče z Cintry“. Zároveň jde o nejlepšího přítele Geralta.

A dvě figurky z komiksové střílečky Borderlands 2. Lilith, také známá jako Firehawk, se dočkala krásné akční figurky od společnosti McFarlane. V krásném luxusním balení naleznete kromě figurky v outfitu z druhého dílu i kód na exkluzivní herní obsah a zbraň Hellfire SMG. Figurka nabídne více než 12 bodů ohybu a dodávána je se základnou s logem hry.

Figurka Kriega je detailně modelovaná podle stejnojmenné postavy ze hry Boderlands 2. Součástí krásného sběratelského balení je kód na stažení exkluzivního obsahu přímo ve hře a ikonická zbraň Buzz Saw. Krieg má také celkem 12 bodů ohybu a podstavec s logem hry.

Mějte se krásně, užijte si sluníčko a za týden opět na viděnou u dalších tipů pro vytunění herního doupěte.

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama