Vytuň si herní doupě #40 – Days Gone, figurky a old-gen výprodej
Novinka Vytuň si herní doupě #40 – Days Gone, figurky a old-gen výprodej

Vytuň si herní doupě #40 – Days Gone, figurky a old-gen výprodej

Redakce

Redakce

Platformy pkgsrc Desková hra

Solid Snake a Sonic The Hedgehog figurky.

Reklama

Po kratší pauze jsme zpět a hodláme vás opět pravidelně informovat o zajímavých hrách, merchu, slevách, deskovkách a dalších věcech z obchodu Xzone.cz. Pro dnešní jubilejní čtyřicátý díl jsme si vybrali Days Gone, figurky nebo old-gen výprodej.

Začneme PlayStation 4 exkluzivitou Days Gone, která minulý pátek vyšla s českými titulky. Kromě hry samotné, ke které stále dostanete tričko a kalendář na roky 2019/2020, si můžete koupit kšiltovku, peněženku, mikinu Deacons Jacket, hrnek Bike, hrnek Surviving nebo zarámovaný plakát s hlavním obrázkem Days Gone.

Pokračujeme figurkami. Dnes jsme pro vás vybrali krásné figurky od First 4 pro fanoušky Metal Gear Solid. Máme tu Solida Snakea v několika verzích: té klasické, stealth kamufláži a neon green kamufláži.

Pokud Solid Snade není pro vás, tak si třeba vyberete nějakou figurku ze Sonic The Hedgehog. V nabídce je Sonic, Tails, Knuckles, Amy nebo Super Sonic. Jen se podívejte.

Pokračujeme deskovou hrou Pán prstenů - Putování po Středozemi, která je v češtině. Její cena je 2399 Kč a k deskovce obdržíte půllitr U skákavého poníka v hodnotě 399 Kč.

Putování po Středozemi je kooperativní desková hra plná dobrodružství a fantazie pro jednoho až pět hráčů. Spolu s přáteli se vžijete do rolí hrdinných postav z J. R. R. Tolkienova Pána prstenů, budete putovat po Středozemi, čelit mocným protivníkům, činit odvážná rozhodnutí a bojovat proti zlu, které ohrožuje celou zemi. K hraní je nutná bezplatná doprovodná aplikace.

Jako poslední tu dnes máme výprodej old-gen her. Máte doma PlayStation 3 či Xbox 360? Tak to je ideální šance si za pár stovek doplnit sbírku a zahrát si jeden z těch nejlepších titulů z minulé generace konzolí. Třeba BioShock Infinite, Grand Theft Auto IV, původní Assassins Creed, Call of Duty 4: Modern Warfare, MX vs ATV Untamed, Stormrise, Bayonetta, Dead Space 2, Skate 3, Dragon Age 2, Bulletstorm, Metal Gear Rising: Revengeance, Mass Effect 3 a mnoho dalších. Něco málo máme i pro další starší platformy.

Vybrali jste si?

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama