Vytuň si herní doupě #5 - God of War
Novinka Vytuň si herní doupě #5 - God of War

Vytuň si herní doupě #5 - God of War

Redakce

Redakce

1

V dnešních tipech se budeme věnovat očekávanému akčnímu dobrodružství God of War.

Reklama

Krásné sobotní odpoledne. Dnes určitě uhádnete, jaké hře se budeme v našich tipech na vytunění herního doupěte věnovat nejvíce. Ano, je to očekávané akční dobrodružství God of War, které vychází již 20. dubna s českými titulky na PlayStation 4. Bez nadsázky jde o největší hru nejen tohoto měsíce, a to především z důvodu, že přináší spoustu novinek do oblíbené série a sbírá po celém světě skvělá hodnocení. U nás na Zingu maximálních 10/10.

Pokud ještě God of War nemáte předobjednané, tak určitě neváhejte. Na Xzone.cz a GameExpres.sk vám do balíčku přibalíme klíčenku s logem hry a bonusové DLC se štíty.

Máte předobjednáno? Tak můžeme jít dál. Při hraní nejen God of War vám může dělat společnost krásná a detailní figurka stále silného a zároveň moudrého Krata. Hlavní hrdina God of War má 36 pohyblivých kloubů a snadno si ho tak můžete napolohovat do různých póz. Samozřejmě nechybí sekera Leviatan, dýka a štít.

Raději byste něco menšího a zároveň legračního? Šplhouna (anglicky Scalers) si můžete připnout na kabel od sluchátek či ovladače, šňůrku na mikině, batohu nebo na kabelce. Takhle vám může dělat všude možně společnost Kratos, a to za 199 Kč.

Při hraní God of War se budete chtít jistě občerstvit. Udělat to můžete stylově a nalít si čaj, kávu, limonádu nebo nějakou šťávu do keramického hrnku s podobiznou Krata a jeho syna Atrea. Na nákupech, když si od hraní odběhnete pro čerstvé pečivo a nějakou tu sladkost, potom zaplatíte penězi z peněženky se severskou tématikou. Nabízí krom jiného i kapsičku na mince. S černou nebo bílou mikinou Kratos budete ale vypadat ještě lépe. Máme ji v různých velikostech za 999 Kč, stejně tak trička Ghost of Sparta a Ohm Sign with Rune Engraving.

Chcete znát více informací o světě God of War přečíst si pikantnosti z vývoje a prohlédnout si krásné artworky? Tak to je jak dělaný pro vás artbook od Dark Horse, jenž je doplněn o exkluzivní komentáře od členů studia stojící za hrou. Ještě více informací získáte, když si přečtete oficiální průvodce ve sběratelské edici.

S God of War se pomalu rozloučíme. Doporučíme vám ještě roztomilé plyšové parťáky Stubbins ve stylu Krata nebo Atrea.

Mějte se krásně, užijte si víkend a určitě se ještě podívejte na velice detailně vymodelovanou figurku Kaine ze hry NieR. V balení naleznete 4 vyměnitelné ruce, dva meče, masku a základnu a díky mnoha bodům ohybu si jí můžete vymodelovat dle libosti.

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Vytuň si herní doupě #5 - God of War

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama