Vytuň si herní doupě #7 - Puzzle a Zaklínač
Novinka Vytuň si herní doupě #7 - Puzzle a Zaklínač

Vytuň si herní doupě #7 - Puzzle a Zaklínač

Redakce

Redakce

2

Dále Game of Thrones, encyklopedie Super Maria, mikiny, knihy o Final Fantasy a Metal Gear Solid nebo sběratelská edice hry Flashback.

Reklama

Krásné sobotní odpoledne milí čtenáři, máme pro vás další tipy na vytunění herního doupěte. Dnes jsme vybrali několik položek, které by vám mohli přijít vhod, zabavit vás i vaše přátelé/rodinu a zároveň se dozvíte něco nového o vašich oblíbených hrách.

Začneme u puzzle s povedeným artem Ciri a vlků ze hry Zaklínač 3: Divoký hon. Jde o detailní puzzle o 1000 dílcích z dílny společnosti Dark Horse. Pokud byste raději skládali mapu severních království, tak i ta má tisíc dílků.

Jste spíše fanoušci Game of Thrones? I pro vás máme dvojici puzzlů s rovnou tisícovkou dílků. Skládat můžete mapu Cersei Lannister ze sedmé řady seriálu, kterou si nechala namalovat na jednom z nádvoří Králova přístaviště, a ikonický železný trůn.

Pokud jsme vás namlsali, tak si nezapomeňte puzzle předobjednat. V prodeji budou v průběhu letošního roku a jejich cena je velmi příznivá. U Zaklínače i Game of Thrones zaplatíte za jedno puzzle 399 Kč.

Přesuneme se na knihy. Ve standardní a limitované edici si můžete přečíst encyklopedii Super Maria. Encyklopedie je našlapaná obsahem ze všech sedmnácti dílů a rozprostírá se skrze třicetiletou historii značky od Super Mario Bros. až po Super Mario 3D World. Sledovat budete vývoj Goomby, budete svědky prvního představení Yoshiho, prožijete znovu nejoblíbenější levely a mnoho dalšího. Součástí jsou zajímavé rozhovory, například s producentem Takashi Tezukou, tipy, jak získat veškeré mince, hvězdičky, slunce a houbičky. Limitovaná edice navíc obsahuje speciální embosované pouzdro na knihu, které vypadá jako legendární blok s otazníkem. Uvnitř naleznete jednu ze čtyř limitovaných obálek – Super Mushroom, Fire Flower, Super Star nebo 1-Up Mushroom (každá z nich má na sobě speciální holo folii).

Obloukem se vracíme zpět do světa Zaklínače. V některých dnech sluníčko krásně hřeje, v jiných je to ale ještě na mikinu. Fanouškům Zaklínače tak přijde vhod mikina Grandmaster inspirovaná zbrojí Geralta z Rivie nebo Arsenal se sílou Znamení na rameni a Bílím vlkem na hrudi.

Příznivci Final Fantasy zase ocení první z plánovaných tří knih o sérii Final Fantasy. Vznikla ve spolupráci Dark Horse a Square Enix. První vydání zkoumá svět a vývoj prvních šesti her z této populární JRPG ságy. Když už jsme u těch japonských her, nemůžeme opomenout knihu The Art of Metal Gear Solid I-IV. Ta popisuje dvacetiletou historii vývoje oblíbené série Metal Gear Solid od Hidea Kojimy. Na 800 stranách se dočkáte například concept artů, popisu zbraní a jednotlivých postav z takových klasik jako je Metal Gear Solid, MGS2: Sons of Liberty, MGS3: Snake Eater, MGS4: Guns of the Patriots a MGS: Peace Walker.

Dnešní tipy zakončíme hrou pro Nintendo Switch. Ve sběratelské edici doporučujeme titul Flashback s retro manuálem, digitálním remasterovaným soundtrackem, exkluzivní číslovanou kovovou kartou o rozměrem 64x45 mm a kovovou krabičkou ve tvaru SNES cartridge.

Vytuň si herní doupě #7 - Puzzle a Zaklínač

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama