Vytuň si herní doupě #8 - World of Tanks
Novinka Vytuň si herní doupě #8 - World of Tanks

Vytuň si herní doupě #8 - World of Tanks

Redakce

Redakce

Dále očekávaný Dragon Age komiks, God of War figurka a dystopická budoucnost v nové hře za necelé čtyři stovky.

Reklama

Krásné pozdní odpoledne milí čtenáři, jako každou sobotu, i tu dnešní pro vás máme tipy na vytunění vašeho herního doupěte. Dnes ve znamení oblíbené tankové free-to-play hry World of Tanks. Jistě si ale vyberou i ostatní, kteří WoT nefandí.

Pro příznivce World of Tanks doporučujeme trička, která budou v prodeji během léta. Už dnes si můžete vybrat stylové bílé nebo černé tričko s logem hry. Správný tankista by měl zase nosit tričko s komiksovým tankem. Pro doplnění přikládáme ještě klíčenku s logem World of Tanks.

Pokračujeme komiksem Dragon Age, který je hodně očekávaný. Jde o souborné vydání pětidílné minisérie (Dragon Age: Knight Errant 1-5) sledující osudy elfky jménem Vaea a jedné lehké prácičky, která se v průběhu změní na pořádnou šlamastiku a z poklidné mise se stane pěkně nebezpečná vysoká hra.

Vytuň si herní doupě #8 - World of Tanks

Rádi bychom vás rovněž upozornili na blížící se tahové RPGčko Deep Sky Derelicts, které nás zavede do chmurné dystopické budoucnosti, kde je lidský druh roztroušen po celé galaxii a kde je lidská rasa rozdělena do dvou odlišných tříd. Vy, jako bezvýznamný vyděděnec, jste nucen přežívat ze zbytků opuštěných mimozemských stanic a lodí nacházejících se v meziplanetárním prostoru. Cena této novinky je 399 Kč.

Na závěr God of War, respektive bouřlivák Kratos v akční figurce Nendoroid. Chlubí se spoustou bodů ohybu. Díky funkčnímu podstavci můžete figurku naaranžovat do mnoha scén.

Vybrali jste si? Mějte se krásně a za týden na viděnou.

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama