Vytuň si herní doupě #9 – Čas si hrát
Novinka Vytuň si herní doupě #9 – Čas si hrát

Vytuň si herní doupě #9 – Čas si hrát

Redakce

Redakce

Dáma, šachy a puzzle ze světa post-apokalyptické RPG série. K tomu rychlá deskovka pro jednoho až šest hráčů.

Reklama

Máme tu sobotu a s ní již devátý díl našeho speciálu, v němž vám představujeme zajímavé produkty pro vytunění vašeho herního doupěte. Přišel čas si hrát, ukážeme si dámu, puzzle, šachy a rychlou deskovku.

Začneme dámou a šachy. Obě tyhle hry pocházejí ze světa post-apokalyptické RPG série Fallout od Bethesdy. Dámu z Falloutu hrajete pomocí zátek Nuca Coly. Šachy patří mezi sběratelské zboží a nabízejí vinylové figurky o velikosti 3-6 cm a krásnou hrací desku. To vše zabalené v plechovém obalu.

Vytuň si herní doupě #9 – Čas si hrát

U Falloutu ještě zůstaneme. Máme pro vás puzzle se všemi Perky, které znáte právě z této post-apokalyptické RPG série. Rozměry jsou 46 x 61 cm a skládat budete 550 dílků. Hodně štěstí a pevné nervy, přejeme.

Vytuň si herní doupě #9 – Čas si hrát

Přesouváme se k deskové hře. Vybrali jsme pro vás rychlou hru Lords of Hellas s prvky dobrodružství a dobýváním území pro jednoho až šest hráčů. Hra se odehrává v temných časech Řecka, v časech, které jsou zahaleny tajemstvím. Je snad možné, že ti, které lidé dříve nazývali bohy, byli jen bytostmi z jiného světa, které přinesli pokročilé technologie?

Je jen na vás, jak budete Lords of Hellas hrát. Kdo rád vede oddíly vojsk a baví jej řídit bitevní manévry, může zkusit ovládnout zemi. Pokud vám nejsou armády po chuti, můžete zkusit plnit úkoly a srážet mýtická monstra, čímž si zajistíte nehynoucí slávu a všemocné artefakty. I stavitelé si zde přijdou na své. Mohou budovat chrámy a bránit jeden ze tří obřích monumentů, čímž si nakloní vůli bohů na svoji stranu.

Délka jedné hry u Lords of Hellas se pohybuje mezi 60 až 240 minutami. Doporučený věk je 13+ a vše je lokalizováno do češtiny.

Vybrali jste si? Mějte se krásně a za týden na viděnou.

Výše zmíněné věci naleznete také na GameExpres.sk ve speciálních sekcích pro figurky a herní oblečení.

Předchozí díly seriálu Vytuň si herní doupě:

Článek obsahuje odkazy na obchody Xzone.cz a GameExpres.sk. Vaše nákupy na Xzone.cz a GameExpres.sk pomáhají rozvoji Zingu. Děkujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama