Využijte zimních slev Nintenda a kupte si hru nebo sběratelskou edici
Novinka Využijte zimních slev Nintenda a kupte si hru nebo sběratelskou edici

Využijte zimních slev Nintenda a kupte si hru nebo sběratelskou edici

Redakce

Redakce

Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Splatoon 2, Xenoblade Chronicles 2, Doom, Arms a mnoho dalších pro Switch i 3DS.

Reklama

V našem obchodě Xzone.cz probíhají zimní slevy na hry od Nintenda. Se slevou si můžete koupit poslední hity na Nintendo Switch a 3DS, případně sáhnout po sběratelských edicích a udělat si velkou radost.

Na výběr máte sběratelskou edici Xenoblade Chronicles 2 s hrou, steelbookem, CD s výběrech hudby ze hry a 220 stránkovým artbookem za 1899 Kč. Sběratelská edice Mario + Rabbids Kingdom Battle zase láká na sadu 12 sběratelských karet, figurku Mario Králíka o výšce 15,5 cm, oficiální soundtrack a sběratelskou krabici. Limitovaná edice Fire Emblem: Warriors přináší soundtrack na třech CD a pět karet postav.

Ve slevě jsou i standardní edice her, konkrétně The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey, Splatoon 2, Doom, Skyrim, 1-2 Switch, Arms, NBA 2K18 v legendární edici nebo Just Dance 2018.

Majitelé 3DS potom mohou sáhnout po speciálních edicích her Pokémon Ultra Sun a Pokémon Ultra Moon, Legacy edici Metroid: Samus Returns nebo po sběratelské Deluxe edici Bravely Second: End Layer.

Pokud Nintendo Switch ještě nemáte, tak se slevou ho pořídíte za 8590 Kč a v nabídce jsou i doplňky pro Switch nebo konzole Nintendo Classic Mini: SNES za 2999 Kč se sbírkou 16-bitových klasik.

Podívejte se do obchodu Xzone.cz a prohlédněte si všechny zimní slevy Nintenda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama