Vývoj Crysis 4 je na dobré cestě
Crysis Novinka Vývoj Crysis 4 je na dobré cestě

Vývoj Crysis 4 je na dobré cestě

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

23
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vydání je ale stále daleko.

Reklama

Začátkem loňského roku společnost Crytek oficiálně potvrdila přípravy čtvrtého dílu série Crysis. Zástupci německé společnosti ale už tehdy hráče upozorňovali na to, že je vývoj hry teprve v rané fázi. V uplynulých měsících ale studio nabíralo nové vývojáře, což naznačuje, že vývoj začíná nabírat na obrátkách.

Důležitou pozici herního ředitele například před časem obsadil Mattias Engström, který se v minulosti podílel na sérii HITMAN. Samotný ředitel Cryteku David Fifield nově v rozhovoru pro magazín MP1st hráče uklidnil a prozradil, že na vývoji Crysis 4 v současnosti pracuje opravdu skvělý tým. Zároveň dodal, že až bude k dispozici více detailů, tak určitě prozradí další podrobnosti.

Za jistotu by se dalo v tuto chvíli považovat pouze využití zejména v minulosti renomovaného CryEnginu, který se však v posledních letech vytratil. Z velkých titulů naposledy poháněl Kingdom Come: Deliverance od českého studia Warhorse, akci Sniper Ghost Warrior Contracts 2 nebo titul Hunt: Showdown právě od Cryteku. Od té doby ale jednotliví vývojáři upřednostňují jiné technologie v čele s konkurenčním Unreal Enginem. Uvidíme, zda se to s příchodem nové verze CryEnginu změní.

Vývoj Crysis 4 je na dobré cestě
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama