Vývoj závodů DriveClub nejde podle představ
Driveclub Novinka Vývoj závodů DriveClub nejde podle představ

Vývoj závodů DriveClub nejde podle představ

Michal Burian

Michal Burian

11

Vývojáři se museli vrátit zpět k samotnému konceptu hry, což vysvětluje neustálé odkládání.

Reklama

Závody DriveClub od tvůrců série MotorStorm měly původně vyjít v listopadu 2013 zároveň s uvedením konzole PlayStation 4 na trh. V polovině října byla hra odložena na začátek roku 2014, aby Sony mohla přinést hráčům skvělý zážitek z hraní next-gen závodů. Z vyjádření Scotta Rohdeho ze Sony Worldwide Studios to bohužel vypadá, že se DriveClubu jen tak nedočkáme.

„Nechceme vydat nehotovou hru. V našem odvětví se někdy stane, že se pustíme do vývoje hry a myslíme si, že bude skvělá. Po nějakém čase ale zjistíme, že na to musíme jít trošku jinak.“

„U her pro PlayStation jsme ochotni investovat do vývoje další peníze a vrátit se zpět k rýsovacímu prknu, abychom se ujistili, že půjde o skvělou hru, než ji vydáme. Nechceme dělat konkurenci medvědí službu s vydáním nehotové hry. Právě v této fázi se teď nachází DriveClub,“ řekl pro IGN Scott Rohde.

Datum vydání komentovat nechtěl, což znamená, že se hry jen tak nedočkáme. Spekulace o 9. dubnu 2014 tak byly definitivně pohřbeny a s nimi i nadcházející měsíce. Dá se přepokládat, že Sony bude chtít DriveClub ukázat na červnové E3 v Los Angeles, aby přesvědčila hráče, že i po zdlouhavém vývoji stojí za to. Podle Rohdea bychom se brzy měli dočkat nových informací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama