Vývojáři podrobněji představují Sherlock Holmes: Chapter One
Novinka Vývojáři podrobněji představují Sherlock Holmes: Chapter One

Vývojáři podrobněji představují Sherlock Holmes: Chapter One

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Čeká nás otevřený svět a případy opět půjde vyřešit různými způsoby.

Reklama

Po měnší odbočce v podobě The Sinking City z roku 2019 se vývojáři z ukrajinského studia Frogwares opět vrací k sérii Sherlock Holmes, jejíž zatím poslední díl s názvem The Devil's Daughter vyšel v roce 2016. Letos nás čeká hra s podtitulem Chapter One, ve které se podíváme na úplný začátek Sherlockovy kariéry. Mladý detektiv se vrací na svůj rodný ostrov a bude se snažit vyřešit záhadu úmrtí jeho matky. Doprovázet ho tentokrát bude nějaký neznámý Jon, nikoli Watson. To všechno jsme už věděli, nyní však vývojáři přišli s novým videem, ve kterém zodpovídají nejčastější dotazy na jejich nový titul. A padlo v něm poměrně hodně zajímavých informací.

Nejprve se mluvilo o délce hry a množství obsahu. Sherlock Holmes: Chapter One nabídne 5 hlavních questů, které jsou součástí hlavního příběhu, a následně přes 30 vedlejších úkolů, přičemž některé jsou údajně tak velké jako ty hlavní. Odehrání hlavního příběhu by mělo zabrat 12 až 15 hodin, zatímco kompletní dohrání klidně i víc než 40 hodin. Samotné úkoly budeme moct plnit v libovolném pořadí, hra má totiž otevřený svět. Případy budeme moct opět řešit různými způsoby a mají tedy i několik různých vyústění. Stejně jako v předchozích dílech se může stát, že obviníme osobu, která čin vůbec nespáchala.

Ve hře bude Sherlock používat převleky a budeme si moct vylepšit naše sídlo o nový nábytek a další dekorace. Samotná hratelnost se pak nebude skládat jenom z hádanek, vývojáři říkají, že se dočkáme i soubojů, víc však zatím prozradit nechtějí.

Poslechnout jsme si pak mohli ukázku dabingu. Sherlocka mluví Alex Jordan a Jona nadaboval Wil Coban.

Sherlock Holmes: Chapter One vyjde někdy během letošního roku na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama