Vývojáři třetího Zaklínače vytvořili NPC podle jednoho fanouška trpícího Hortnovým syndromem
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Vývojáři třetího Zaklínače vytvořili NPC podle jednoho fanouška trpícího Hortnovým syndromem

Vývojáři třetího Zaklínače vytvořili NPC podle jednoho fanouška trpícího Hortnovým syndromem

Jan Kalný

Jan Kalný

14

Že je CD Projekt RED otevřený komunitě víme všichni. Dokazuje to i fakt, že jeden fanoušek trpící chronickými bolestmi hlavy byl přetvořen do dvou NPC.

Reklama

Existuje snad jen malá hrstka případů, kdy se vývojáři ze srdce starali o svou komunitu. Zaklínač je rozhodně hra, která si zaslouží pozornost. Pro jednoho fanouška ale neznamená tahle hra jen možnost se pobavit a odreagovat, ale funguje pro něj jako terapie.

Nick (jak se fanoušek jmenuje) trpí Hortonovým syndromem, kvůli kterému má prakticky nepřetržitě migrénu a je neustále pod náporem koktejlů z různých prášků a kdejakých svinstev. Čím víc ho hra vtáhne, tím lépe pro něj.

Naneštěstí pro něj je takových her opravdu málo a Zaklínač 2 je jednou z nich. Chtěl CD Projektu poděkovat, ale k jeho překvapení mu přišla poměrně zajímavá zpráva. CD Projekt mu nabídl možnost, aby byla jeho tvář ve hře jako dvě NPC. Samozřejmě - koho by to nenadchlo?

Britský Eurogamer mimo jiné obdržel i vyjádření od CD Projektu.

„Před nějakým časem jsme dostali od tohohle člověka e-mail. Popsal nám jeho situaci a chtěl nám říct co si o studiu a našich hrách myslí. Byl to vážně milý e-mail. O nic neprosil, jen chtěl, abychom to v týmu rozšířili. Přes víkend jsme se o to podělili a nakonec nás napadlo, abychom jeho tvář dali do Zaklínače. S dovolením budu citovat jeden z názorů: "Je skvělý, že to pro něj můžem udělat :)". Myslím, že to mluví za vše.”

Co na to říct. CD Projektu prostě na komunitě záleží a je to jedině dobře. Na závěr se můžete podívat na dva modely Nicka. První model je pro vesničana, druhý pro městského řemeslníka.

Více se můžete dočíst na Redditu, kde Nick informoval o této zajímavé situaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama