Vývojářský deník Kingdom Come: Deliverance přibližuje soubojový systém
KC: Deliverance Novinka Vývojářský deník Kingdom Come: Deliverance přibližuje soubojový systém

Vývojářský deník Kingdom Come: Deliverance přibližuje soubojový systém

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

Cílem vývojářů je vytvořit realistický, sofistikovaný, ale zároveň intuitivní a dobře ovladatelný systém.

Reklama

Po delší odmlce tu máme další vývojářský deník z vývoje Kingdom Come: Deliverance. V něm Dan Vávra a Viktor Bocan přibližují soubojový systém. Cílem tvůrcům bylo vytvořit autentický systém z pohledu první osoby, který je propracovaný a sofistikovaný a zároveň přístupný, intuitivní a dobře ovladatelný.

Souboje jsou založené na fyzice a můžete během nich využívat celou řadu zbraní, útoků, protiútoků a pohybů. Vývojářský deník přitom shrnuje některé již známé informace o soubojovém systému, ukazuje několik nových záběrů z hraní a také přibližuje boj beze zbraně. Video je navíc vybaveno českými titulky.

K dispozici jsou i dva nové koncepty, které studio Warhorse zveřejnilo na sociálních sítích. Na jednom obrázku uvidíte hlavního hrdinu Jindřicha na koni, zatímco druhý se zaměřuje spíše na prostředí hry.

Kingdom Come: Deliverance vychází 13. února 2018 pro PC, PS4 a Xbox One. Více o hře se dozvíte třeba z našich nedávných dojmů z Gamescom dema, přičemž ji předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama