Vyzkoušejte fotbalové parádičky v demu FIFA Street
FIFA Street Novinka Vyzkoušejte fotbalové parádičky v demu FIFA Street

Vyzkoušejte fotbalové parádičky v demu FIFA Street

Michal Burian

Michal Burian

3

Na PlayStation Store a Xbox Live Marketplace je k dispozici demoverze FIFA Street.

Reklama

Vyzkoušejte triky, fintičky a parádičky v prvním autentickém simulátoru pouličního fotbalu, jak se hraje na různých místech světa.

Na hráče čeká zápas 5 na 5 na slavném stadionu Amsterdam Square se čtyřmi známými týmy: předním celkem Premier League Manchester City, úřadujícím italským mistrem AC Milán, týmem skutečných streetových hvězd a all-star týmem adidas v čele s hvězdou FC Barcelony a argentinské reprezentace Lionelem Messim s dalšími 12 superhvězdami z celého světa. Díky novému revolučnímu ovládání Street Ball Control se fanoušci mohou těšit na autentické duely 1 na 1 a velké množství různých herních variant, které FIFA Street nabízí.

V demu začíná cesta za fotbalovou slávou v příběhovém režimu World Tour, kde si hráči nejprve vytvoří vlastní postavu a tým. Následně si začnou vylepšovat vlastnosti a zpřístupňovat některé z 50 nových triků a autentických streetových driblovacích stylů. Postup v demu si poté budou moci přenést do plné verze FIFA Street, která v Česku a na Slovensku vychází 16. března 2012. Hráči, kteří si do svého týmu stáhnou vytvořené fotbalisty přátel, získají navíc přístup do turnaje Freestyle Challenge na střeše šanghajského mrakodrapu. Součástí dema je i herní sociální síť FIFA Street Network, kde hráči mohou sledovat statistiky a úspěchy přátel, sdílet videa a kdykoli být v kontaktu.

Fanoušci s předplacenou službou EA SPORTS Season Ticket získají plný přístup k digitální verzi FIFA Street tři dny před oficiálním vydáním.

Plná verze FIFA Street vychází již 13. března na PS3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama