Vyzkoušejte si zdarma Dragon Age: Inquisition prostřednictvím nového trialu
Dragon Age: Inquisition Novinka Vyzkoušejte si zdarma Dragon Age: Inquisition prostřednictvím nového trialu

Vyzkoušejte si zdarma Dragon Age: Inquisition prostřednictvím nového trialu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Z Originu si můžete stáhnout speciální trial, díky němuž lze projít šest hodin ze singleplayeru a bez omezení vyzkoušet multiplayer.

Reklama

EA se dnes odhodlalo k poměrně nečekanému kroku, a to k uvolnění trialu PC verze Dragon Age: Inquisition. Po více než půl roce po vydání si hru tedy můžete vyzkoušet zcela zdarma prostřednictvím Originu. Už bylo načase. Ale lepší pozdě, než vůbec.

Trial není jen nějaké obyčejné demo, ve skutečnosti nabízí dost rozsáhlou část hry. Pokud si ho stáhnete, můžete vyzkoušet celých šest hodin ze singleplayeru.

Podle všeho vás nikdo nebude omezovat v tom, co smíte během těch šesti hodin dělat, takže vás zjevně čeká plnohodnotný singleplayer, který prostě po šesti odehraných hodinách skončí. Pokud se posléze rozhodnete ke koupi, o svůj postup naštěstí nepřijdete, vše se přesune do plné verze.

V případě kooperativního multiplayeru vás ale žádné přesně stanovené omezení času nebo obsahu nečeká. Bez omezení lze hrát vše, co multiplayer nabízí, a to včetně obsahu dvou bezplatných expanzí.

Nepočítejte ale s tím, že bude multiplayer od nynějška navždy zdarma. Nabídka trialu je časově omezená, zatím ale není jasné, jak dlouho vlastně bude trvat.

Ačkoliv je jasné, že většina hráčů si bude chtít trial vyzkoušet hlavně kvůli singleplayeru, snad by tato nabídka mohla nakopnout aktivitu hráčů v multiplayeru, což by bylo určitě potřeba jako sůl. V poslední době ho moc lidí nehraje a když už se člověk někam připojí a popere se s matchmakingem, který s každým patchem funguje hůř a hůř, má docela velkou šanci na to, že se zrovna připojil k hráči z druhého konce světa a zápas mu bude krásně lagovat. Já sám něco takového zažil před několika dny, kdy jsem sebral dost odvahy na to, abych ten multiplayer po několika měsících vůbec spustil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama