Vyzvedněte si rozšířenou edici prvního Zaklínače
Zaklínač Novinka Vyzvedněte si rozšířenou edici prvního Zaklínače

Vyzvedněte si rozšířenou edici prvního Zaklínače

Michal Burian

Michal Burian

7
Platformy Windows PC

GOG rozdává zdarma první díl Geraltova dobrodružství.

Reklama

CD Projekt RED ve svém obchodě GOG.com rozdává zdarma The Witcher: Enhanced Edition, tedy rozšířenou edici prvního Zaklínače. Není to ale jen tak, rozdávání je cíleno na podporu hry Gwent. Abyste Zaklínače získali, musíte se přihlásit k odběru newsletteru GOG.com a přidat si do knihovny hru GWENT: The Witcher Card Game - ta je free-to-play. Až poté máte nárok na Zaklínače 1 a zároveň s ním obdržíte ještě balíček kartiček do Gwentu.

Takzvaná rozšířená edice Zaklínače obsahuje řadu vylepšení hratelnosti a technické stránky hry. Konkrétně jde o přepsané a znovu nahrané dialogy v angličtině (Zaklínač 1 má i český dabing), rozšířený inventář, různá technická vylepšení a systém odlišování postav, který náhodně generuje vzhled desítek herních modelů, aby příšerám a nehráčským postavám dodal na rozmanitosti.

Prvotřídní dialogy a filmové sekvence: Přes 5000 přepsaných a znovu nahraných dialogů v angličtině, kompletně přepracovaná německá verze, jakož i více než 200 nových animací gest vytvářejí konzistentnější zážitek a postavy se díky nim v dialozích a filmových sekvencích chovají věrohodněji.

Rozšířený inventář: Samostatný pytel pro alchymistické přísady, jakož i jednoduchá funkce sčítání předmětů zefektivňují uspořádání a použití předmětů.

Technická vylepšení: Řada technických vylepšení zahrnují značně zkrácenou dobu načítání, vylepšenou stabilitu, reaktivnost soubojů, rychlejší načítání inventáře, možnost zapnout či vypnout automatické ukládání a mnoho dalšího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama