Vzniká seriál podle adventury Life is Strange
Life is Strange Novinka Vzniká seriál podle adventury Life is Strange

Vzniká seriál podle adventury Life is Strange

Michal Burian

Michal Burian

8

Hrát v něm budou skuteční herci.

Reklama

Několikrát oceněná epizodická adventura Life is Strange od francouzského studia Dontnod Entertainment se dočká další pocty. Společnost Square Enix podepsala s firmou Digital Studios smlouvu na vznik seriálu na motiv této hry. Seriál vznikne ještě ve spolupráci s DJ2 Entertainment, kde ho bude mít na starost dvojice Dmitri Johnson a Dan Jevons, kteří vytvořili animák Skulls of the Shogun a dokončili produkci filmu Sonic the Hedgeho.

Greg Siegel z Legendary Digital Studios na Life is Strange ocenil vlastnosti. Těmi myslí hlavně kombinace hloubky postav a příběhu. Tak doufejme, že to dobrě dopadne. Detaily o seriálu zatím neznáme. Jisté je, že půjde o live-action seriál, to znamená skutečné herce. Napadá vás, kdo by si v něm mohl zahrát?

Life is Strange je pětidílná adventurní série. Hlavní hrdinkou hry je mladá studentka fotografie Max Caulfield. Max náhodou zjistí, že dokáže přetáčet čas a zachrání tak svoji nejlepší kamarádku od jisté smrti. Tím se rozehrává neuvěřitelně emotivní příběh, který vás zaručeně nejednou překvapí. Příběh Life is Strange máte ve své režii. Každé vaše rozhodnutí ovlivní jeho další pokračování a osudy vašich přátel. Komu budete věřit? Za koho se postavíte? Myslete na to, že každý čin má své následky.

- Více o první epizodě zdarma zde

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama