Warhorse Studios si licencovalo CryEngine 3
KC: Deliverance Novinka Warhorse Studios si licencovalo CryEngine 3

Warhorse Studios si licencovalo CryEngine 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16

Dosud neoznámené RPG od českého Warhorse Studios využije poslední verzi proslulého enginu od studia Crytek.

Reklama

V poslední době se o RPG titulu od Warhorse Studios dozvídáme samé zajímavé věci. Nejdřív zaměření na novou generace konzolí, a teď jsme se skrz oficiální web dozvěděli o použití CryEngine 3, s nímž jsme měli tu čest třeba v Crysis 2.

"Poohlédli jsme se po všech hlavních technologicích dneška, a CryEngine 3 přesně vyhovuje našim potřebám. Jsme si jisti, že nám dovolí naplnit naše vize." Tvrdí Martin Klíma, zakladatel studia a jeden z jeho vedoucích členů.

Carl Jones, vedoucí pro globální vývoj CryEngine technologie, k tomu dodává: "Warhorse Studios se skládá z odborníků a a veteránů z AAA klasik, jako je série Mafia a Operace Flashpoint. Jsme nadšeni z jejich vize inovativního RPG a těšíme se na spolupráci, která jim spolu s CryEnginem této vize pomůže dosáhnout."

V textu jsme se navíc dočkali menšího přiblížení onoho RPG titulu. Prý má jít o hru kombinující otevřený svět s inteligentním příběhem a inovativními gameplay prvky. No, to jsme zvědaví, zatím ale není důvod k jakýmkoliv pochybnostem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama