WipEout se v červnu vrací jako WipEout Omega Collection
Wipeout Omega Collection Novinka WipEout se v červnu vrací jako WipEout Omega Collection

WipEout se v červnu vrací jako WipEout Omega Collection

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

17

Těšit se můžete na veškerý obsah z her WipEout HD, HD Fury a 2048.

Reklama

Nevím, jak komu a jak hodně chybí závodní série WipEout, ale pro mne to je jedna z nejlepších odreagovávaček. Nabízí přesně ten správný poměr mezi futuristickým simulátorem a totální arkádou. Pokud jste na tom podobně jako já, určitě uvítáte zprávu společnosti Sony, která hodlá 7. června pro PlayStation 4 vydat kompilaci WipEout Omega Collection. I u nás bude k mání buď digitálně, nebo i v krabičce.

Kolekce nabídne veškerý obsah z her WipEout HD, WipEout HD Fury a WipEout 2048, které budou upraveny pro PlayStation 4, a to i pro výkon konzole PlayStation 4 Pro. Proto se můžeme těšit na kompletně přepracované textury, které jsou prý tak detailní, že půjde hodně z blízka přečíst některé drobné texty na závodních vznášedlech. Kromě vylepšené grafiky přibyly i další efekty, hra podporuje HDR a do seznamu skladeb přibylo 28 licencovaných hudebních melodií od známých hudebníků, jako jsou Swedish House Mafia, Chemical Brothers nebo The Prodigy.

WipEout Omega Collection podporuje on-line multiplayer pro osm hráčů nebo dokonce klasický souboj na rozdělené obrazovce. Na výběr bude celkem 26 okruhů (obousměrných), 46 unikátních lodí a devět herních režimů: Zone, Tournament, Speed Lap, Time Trial a Single Race z HD, dále Zone Battle, Eliminator a Detonator z Fury a nakonec Career Mode z dílu 2048.

Od 30. března půjde WipEout Omega Collection předobjednávat u lokálních distributorů a za to hráči dostanou hru WipEout Omega Collection v kovovém obalu a PS4 témata čtyř týmů ke stažení: WipEout: Feisar, Quirex, Auricom a AG-Sys. Pokud náhodou dáváte přednost digitálním verzím her, získáte dynamické téma s ukázkou z WipEout Omega Collection spolu s detailním pohledem na tři lodě. Za zakoupení digitální verze WipEoutu Omega Collection si navíc budete moci stáhnout několik exkluzivních avatarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama