Wolfenstein 2: The New Colossus pro Switch má na svědomí studio Panic Button
Novinka Wolfenstein 2: The New Colossus pro Switch má na svědomí studio Panic Button

Wolfenstein 2: The New Colossus pro Switch má na svědomí studio Panic Button

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Lidé z Panic Button přivedli na Switch i Doom a Rocket League.

Reklama

Jak už víme několik měsíců, během letošního roku dorazí na Switch povedená střílečka Wolfenstein 2: The New Colossus, aby mohli i majitelé konzole od Nintenda po stovkách likvidovat nácky okupující Ameriku. Kromě DLC pro The Elder Scrolls Online jde dokonce v tuto chvíli o jediný produkt Bethesdy oficiálně naplánovaný na rok 2018. Dosud jsme však o Switch verzi krvavého tažení BJ Blazkowicze nevěděli nic konkrétního a až nyní Bethesda zveřejňuje první informace.

Zatím tu máme potvrzení, že o port nejnovějšího Wolfensteina na Switch se stará studio Panic Button. O spolupráci s tímto týmem již v minulosti letmo hovořili vývojáři z MachineGames, kteří mají samotný The New Colossus na svědomí, tímto je tedy podíl studia Panic Button oficiální.

Wolfenstein 2: The New Colossus pro Switch má na svědomí studio Panic Button

Panic Button není v oblasti portu her na Switch žádným nováčkem. Na kontě má třeba Rocket League, jeho nejvýraznějším počinem je ale nepochybně Doom, jehož Switch verze se v zahraničí povětšinou setkala s velmi kladnými ohlasy. Kolega Filip Němec z ní však nebyl příliš nadšený a ve své recenzi portu udělil jen 5/10.

Doufejme, že si dá Panic Button na Wolfensteinovi 2 záležet. Hra i majitelé Switche si koneckonců pořádný port zaslouží, i když je třeba podotknout, že po technické stránce je Wolfenstein 2: The New Colossus pro PC, PS4 a Xbox One náročnější na výkon než Doom, takže se dá počítat s nemalými kompromisy. O tom, jaké ty kompromisy budou, se snad dozvíme již brzy. Bethesda slibuje, že se o Switch verzi Wolfensteina 2 zanedlouho dozvíme další detaily.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama