World of Warcraft: Legion fotoseriál - Plamenná legie přichází
Speciály WoW Článek World of Warcraft: Legion fotoseriál - Plamenná legie přichází

World of Warcraft: Legion fotoseriál - Plamenná legie přichází

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

12

Sebevražedný útok spojeneckých vojsk, nezastavitelná invaze a lovci démonů v našich obrázcích z nového očekávaného datadisku pro kultovní World of Warcraft.

Reklama

Od Blizzardu jsme dostali menší náskok ve světě šesté expanze World of Warcraft. Přinášíme vám náš první pohled formou fotoseriálu s novinkami, které vás budou nejvíce zajímat. Recenzi přineseme v následujících dnech.

Naše první krůčky vedly do stormwindského přístavu, jenž sloužil jako startovní bod pro invazi na ostrovy ovládané Plamennou legií. Cesta na Broken Isles byla pro naši skupinu víceméně bezproblémová, na jejím konci na nás ale čekalo velmi nepříjemné překvapení. Armáda démonů obsadila pobřeží chvíli před naším příjezdem, nakonec se nám je naštěstí povedlo zatlačit do vnitrozemí.

Po útoku na Broken Isles jsme se rychle vrhli na obranu menších měst, která byla napadena vojsky Plamenné legie. Při obraně Westfallu jsme přišli o mnoho statečných mužů, útok se nám nakonec ale podařilo i přes značnou převahu na straně protivníka odrazit.

Nakonec jsme se rozhodli otestovat všemi očekávaného Demon huntera, který nás zaujal hlavně svou ohebností a užíváním magie. Kvůli nedostatku schopností si na detailní popis budete muset počkat až do naší recenze úvodního obsahu, která by měla dorazit v následujících dnech.

WoW: Legion koupíte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama