WRC Novinka WRC Generations oficiálně představeno

WRC Generations oficiálně představeno

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Známé datum vydání a chystané novinky.

Reklama

Vývojáři ze studia Kylotonn ve spolupráci s vydavatelstvím Nacon představili nový díl závodní série WRC, která je postavena na licenci Mistrovství světa v rallye. Nový ročník s podtitulem Generations je minimálně na nějakou dobu posledním dílem, který Kylotonn a Nacon vydají.

Od příštího roku totiž práva na licenci přecházejí pod EA a Codemasters. Letošní WRC Generations tak pro francouzský tým, který se o značku starají od roku 2015, představuje rozlučku s touto rallye sérií. Nejvýraznější novinkou by měly být nové hybridní rallye speciály kategorie Rally1, které vlivem nových pravidel zažívají v letošní sezóně Mistrovství světa v rallye svou premiéru.

Právě na specifika hybridních motorů by měly být napojeny i herní mechaniky v podobě správy baterií a různých motorových map. Autoři lákají rovněž na vylepšenou a realističtější fyziku vozidel, propracovaný kariérní režim včetně správy týmu, editor polepů, split-screen i online multiplayer nebo kooperativní režim spolujezdce, ve kterém jeden hráč řídí a druhý mu čte rozpis.

WRC Generations oficiálně představeno

Kromě stálého obsahu vývojáři slibují také různé časově omezené výzvy a hráčské žebříčky, které budou sdruženy v novém ligovém režimu. V oblasti prostředí a vozidel se můžete těšit na 22 různých zemí, 165 rychlostních zkoušek v souhrnné délce 750 km, 49 týmů ze sezóny 2022 rozdělených třídy Rally1, Rally2 a Junior WRC a celkem 37 legendárních historických vozů.

Oproti minulému ročníku by výrazných změn měla doznat především Švédská rallye, která se přesunula do regionu Umea, což do WRC Generations přinese 6 nových rychlostních zkoušek.

WRC Generations vyjde 13. října na PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Později během podzimu poté nabídku platforem rozšíří verze pro PC a Nintendo Switch. Kromě výše přiloženého traileru se můžete níže podívat na první sérii obrázků ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama