X-Wing VR Mission pro PS4 verzi Battlefrontu bude provázaná s filmem Rogue One
Star Wars: Battlefront Novinka X-Wing VR Mission pro PS4 verzi Battlefrontu bude provázaná s filmem Rogue One

X-Wing VR Mission pro PS4 verzi Battlefrontu bude provázaná s filmem Rogue One

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Z toho důvodu je nyní celý název projektu Star Wars: Battlefront Rogue One: X-Wing VR Mission.

Reklama

Už několikrát jsme vás informovali o tom, že na podzim vyjde speciální bezplatný přídavek pro PS4 verzi Star Wars: Battlefrontu, díky němuž budete moci pilotovat legendární X-Wing ve virtuální realitě, kterou poskytuje headset PlayStation VR.

Na Gamescomu bylo nově oznámeno, že tahle specialita je nově provázaná s nadcházejícím filmem Rogue One: Star Wars Story, který do našich kin vstoupí 15. prosince a který se nedávno pochlubil působivým trailerem. X-Wing VR Mission a Rogue One tedy jsou propojené, bohužel ale nevíme, v jakém smyslu.

Hráč se každopádně dostane do role pilota X-Wingu během útoku na obří Hvzdný destruktor, přičemž během potyček se stíhačkami TIE budete muset dávat pozor nejen na sebe, ale i na své kolegy, kteří plní důležitou misi pro povstaleckou alianci.

Na X-Wing VR Mission přitom pracuje tým Criterion, zodpovědný třeba za sérii Burnout, a rozhodně nejde o jedinou spojnici mezi Battlefrontem a novým filmem. Nezapomínejme ani na čtvrté placené DLC pro Battlefront, Rogue One: Scarif.

E3 trailer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama