Xbox One verze Star Wars: Battlefront bude v EA Access
Star Wars: Battlefront Novinka Xbox One verze Star Wars: Battlefront bude v EA Access

Xbox One verze Star Wars: Battlefront bude v EA Access

Michal Burian

Michal Burian

2

Střílečku ze světa Hvězdných válek od tvůrců Battlefieldu si nejprve zahrají předplatitelé EA Access na konzoli Xbox One <strong>+ postupné odhalování in-game vojáka</strong>.

Reklama

Společnost Electronic Arts se snaží prosadit mezi hráče svůj placený program EA Access, který je dostupný pouze na konzolích Xbox One. Kromě plných her zdarma (podobně jako na Xbox Live Gold) předplatitelé dostávají také možnost si na omezenou dobu vyzkoušet nadcházející pecky. Po Battlefield: Hardline, Dragon Age: Inquisition nebo FIFA 15 bude v EA Access i Star Wars: Battlefront.

Předplatitelé EA Access si tak budou moci střílečku ze světa Hvězdných válek předčasně vyzkoušet, na omezenou dobu, a přesvědčit se o kvalitách pět dnů před oficiálním vydáním.

Zařazení Star Wars: Battlefront do EA Access prozradil na svém osobním Twitteru Aaron Greenberg, šéf marketingu v Microsoftu,

Připomeňme, že EA Access není dostupné na PlayStation 4, EA chtěla svůj program i na této konzoli, Sony ale nepřesvědčila o kvalitách.

Předplatné EA Access vyjde na 99 Kč měsíčně a umožní vám si bez dalších investic a bez omezení zahrát plné verze NHL 15, Battlefield 4, EA Sports UFC, FIFA 14, Madden NFL 15, Madden NFL 25, NBA Live 15, Need for Speed Rivals, Peggle 2 a Plants vs. Zombies Garden Warfare. Časem budou následovat další tituly.

Již v pátek se navíc můžeme těšit na trailer ze Star Wars: Battlefront. Zatím můžete sledovat Instagram, kde vývojáři postupně odhalují in-game části vojáka. Výřez z helmy neodpovídá žádné známé podobě helmy Stormtroopera, což naznačuje, že tvoří něco vlastního.

#StarWarsBattlefront

Fotka zveřejněná uživatelem EA Star Wars (@eastarwars),

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama