Xzone představuje vlastní edici pro české a slovenské hry
Novinka Xzone představuje vlastní edici pro české a slovenské hry

Xzone představuje vlastní edici pro české a slovenské hry

Redakce

Redakce

20

Spousta exkluzivního materiálu a fyzické bonusy.

Reklama

Není to vstup nového distributora na český trh, ale vodu mezi českými a slovenskými nezávislými tvůrci tento krok určitě rozčeří. Obchod Xzone.cz totiž tento týden představuje první přírůstek do řady Xzone edice. Budou se v ní objevovat hry (zatím převážně české a slovenské), které vychází často jen digitálně, ale zasloužily by si také pořádnou krabicovou verzi.

Hlavním cílem bylo vytvořit Xzone edici tak, aby sama o sobě oslovila zapálené herní fanoušky. To znamená, že by každý jednotlivý kus měl obsahovat spoustu exkluzivního materiálu a fyzických bonusů, nikoliv však na úkor extrémního navýšení ceny. Místo dlouhého popisování to ukážeme hned na prvním titulu - Brány Skeldalu: 7 mágů od Napoleon Games.

Samotná krabička má podobu knihy, v níž si můžete prolistovat původní 56-stránkový artbook, který není nikde jinde k dostání, povídání o hře od tvůrců a ještě před spuštěním hry tak nasát atmosféru světa Skeldalu. Dále v ní najdete vloženou textilní mapu herního světa ve formátu A4 a oboustrannou záložku do knížky (která skvěle padne do té, kterou napsal sám duchovní otec hry a právě přichází na trh).

Touto edicí by měl být také nastaven určitý standard toho, jak si v Xzone představují, že by měla vypadat "krabicovka" v dnešní době a navíc to vše za přiměřenou cenu - u této hry konkrétně 499 Kč. Sehnat ji můžete v obchodě Xzone.cz, případně, pokud jste ze Slovenska, tak na GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama