Xzone spouští velký výprodej digitálních klíčů – levněji než na Steamu!
Novinka Xzone spouští velký výprodej digitálních klíčů – levněji než na Steamu!

Xzone spouští velký výprodej digitálních klíčů – levněji než na Steamu!

Redakce

Redakce

Série Zaklínač, Cities: Skylines, Pillars of Eternity, This War of Mine a další.

Reklama

Až do prvního prosince se můžete na Xzone probírat nabídkou několika stovek klíčů na digitální verze skvělých her a bez strachu z toho, že by snad sleva za několik minut skončila. A nejsou to žádné vykopávky, naopak mezi nimi najdete spoustu skvělých her, které seženete za pár korun. Chcete malou ukázku? Máte ji mít.

Ve slevě najdete kompletní trilogii her Zaklínač, jedničku (49 Kč), dvojku (59 Kč), trojku (769 Kč) i rozšíření Srdce z kamene (239 Kč). Stratégové si zase užijí s budovací strategií Cities: Skylines (329 Kč), případně si můžete pořídit i Deluxe edici s datadiskem (429 Kč). Kooperativci mezi vámi jistě ocení druhý díl akce Magicka (159 Kč), opět s možností nákupu Deluxe edice (269 Kč). Chcete se těsně před vánoci ztratit v dungeonech RPG Pillars of Eternity? Na výběr máme hned tři varianty, přičemž ta nejlevnější se nazývá Hero Edition (489 Kč).

Potěší také zajímavé jednohubky, třeba vás potěší tycoon naruby This War of Mine (159 Kč), „český Max Payne“ El Matador (29 Kč), kompletní výběr série Cities in Motion (jednička, dvojka, DLC, od 29 Kč) a v neposlední řadě vychytaná historická strategie Crusader Kings II (219 Kč).

Chcete si slevy projít všechny? Upalujte na tuto adresu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama