Yakuza Remastered Collection je v prodeji
Yakuza 3 Novinka Yakuza Remastered Collection je v prodeji

Yakuza Remastered Collection je v prodeji

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

Nezapomněli jste?

Reklama

Yakuza 5 Remastered pro PlayStation 4 se 11. února začala prodávat i mimo Japonsko. To znamená, že je už k dispozici kompletní kolekce remasterovaných her série Yakuza. Můžete si vybrat mezi digitální kompilací nebo zamířit do obchodu (ideálně na Xzone.cz a Gameexpres.sk) a koupit si svou fyzickou kopii za 1 449Kč nebo za 54,99 euro.

Kolekce Yakuza Remastered Collection je kompilací tří dílů, které vyšly původně na PlayStationu 3. Začalo to Yakuzou 3, která vyšla v době oznámení přípravy této kolekce, o několik měsíců později následovala Yakuza 4 a nyní je všechno krásně úhledně svázáno dohromady s debutující Yakuzou 5. Pokud jde o fyzickou kopii, jde o digipack obsahující 2 disky. Jeden s Yakuzou 3 a 4 a Yakuza 5 je na dalším. V balení najdete také PS3 krabičku Yakuzy 5, ale prázdnou, protože ta nikdy mimo Japonsko nevyšla.

V případě Yakuzy 5 byla hra aktualizována HD grafikou a nyní běží při 60fps namísto původních 30fps. Lokalizace byla proveden úplně znovu a má být přesnější a věrnější vůči původní japonské verzi. Anglické scénáře každé hry pak byly důkladně zkontrolovány, opraveny a v některých pasážích dokonce přepsány.

Kolekce Yakuza Remastered Collection s Yakuzou 3, 4 a 5 je nyní k dispozici na PlayStation 4, ale všechny tři hry jsou k dispozici také pro PlayStation 3.

Zdroj: Sega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama