Sérii Yakuza se na PC daří
Lost Judgment Novinka Sérii Yakuza se na PC daří

Sérii Yakuza se na PC daří

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Na této platformě se ji povedlo prodat téměř 3 milióny kusů.

Reklama

Městská akční série Yakuza byla dlouhou dobu pouze konzolovou záležitostí, kterou si mohli užívat především hráči na PlayStationu.

Nicméně v posledních letech se Sega a vývojářské studio Ryu Ga Gotoku rozhodli, že potěší i fanoušky na dalších platformách, na které vydávají starší a nové díly série.

Mezi těmito platformami pak nalezneme i PC, na němž si můžeme již užít kompletní "Kazuma Kiryu" ságu i novinku v podobě Yakuza: Like a Dragon.

A jak to vypadá, tak se sérii na této platformě daří, kdy během setkání managementu společnosti Sega bylo odhaleno, že se jí zde podařilo prodat celosvětově 2,8 miliónů kusů.

Kromě toho druhý díl spin-offu série Lost Judgment zaznamenal 76% zrychlení prodejů v Evropě a Severní Americe oproti svému předchůdci, za což pravděpodobně může i fakt, že titul vyšel ve stejný den na celém světě, kdy západní publikum nemuselo na něj čekat.

Sérii Yakuza se na PC daří

Každopádně pokud by vám nějaký titul ze série Yakuza na PC chyběl, tak si ho můžete na Steamu stále ještě zakoupit ve slevě v probíhajícím zimním výprodeji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama