Sérii Yakuza si brzy zahrajeme na PC a Xboxu v kompletní podobě
Novinka Sérii Yakuza si brzy zahrajeme na PC a Xboxu v kompletní podobě

Sérii Yakuza si brzy zahrajeme na PC a Xboxu v kompletní podobě

Ondřej Partl

Ondřej Partl

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Celá Kazuma Kiryu sága se podívá mimo PlayStation.

Reklama

Přání mnoha fanoušků a hráčů bylo vyslyšeno. Nedávno nám společnost Sega slíbila, že se v budoucnu můžeme těšit na další hry tohoto vydavatelství na PC, jelikož tu zřejmě je potenciální silná hráčská základna pro jejich tituly, kdy třeba jimi vydaná Persona 4 Golden zde zažila obrovský úspěch.

Nyní na řadu přichází další velká série, jíž není nic jiného, než mafiánská městská akce Yakuza.

Z ní si na PC a Xboxu prozatím můžeme zahrát předělávky prvních dvou dílů Yakuza Kiwami a Yakuza Kiwami 2. Kromě toho ale je zde dostupná i prequelová Yakuza 0 a nebo nedávno vydaný sedmý díl Yakuza: Like a Dragon, jenž dorazil minulý měsíc a svými RPG mechanikami uhnul od pro sérii zajeté beat'em up akce.

Během udílení cen The Game Awards následně bylo oznámeno, že v příštím roce bude konečně možné odehrát celou tuto sérii na těchto dvou platformách.

28. ledna totiž na PC (Steam a Microsoft Store) a Xbox dorazí The Yakuza: Remastered Collection, jenž původně vyšla pouze pro PlayStation 4.

Tato kolekce v sobě obsahuje remasterovaný třetí, čtvrtý a pátý díl série, jenž původně vyšly pro konzoli PlayStation 3.

Pokud se vám nechce kupovat celou kolekci, budete mít možnost všechny tyto díly zakoupit samostatně.

V březnu, respektive 25. března, bude následovat i vydání posledního dílu Kazuma Kiryu ságy, jímž je Yakuza 6: The Song of Life.

A podobně, jako tomu bylo i v dobách minulých, tak i tyto díly budou od svého vydání dostupné ve výhodném předplatném Xbox Game Pass (avšak není jasné, jestli to platí jak pro PC, tak i Xbox).

Sérii Yakuza si brzy zahrajeme na PC a Xboxu v kompletní podobě
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama